Paxum - A retras cineva prin EFT ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Lica

Va salut>:D<
A mai retras cineva saptamana aceasta prin EFT la Paxum? Eu am retras pe 01.05 si nici intr-o saptaman nu am primit "Complet"...tot pe "Initiated" era...am trimis mail cu octav sa-mi bage banii inapoi in cont,mi a bagat dar am retras tot prin EFT in speranta ca de data aceasta nu o sa dureze atat.

Mai este cineva in situatia mea? cand ati primit ultima data banii prin EFT?
Multumesc
No avatar
Becca

Buna.Pe 29 aprilie am facut doua EFT,astazi am primit mail cu status Completed.A durat 7 zile lucratoare,am inteles ca mai dureaza 2-3 pana ii poti retrage din cont.Am mai vazut o alta persoana care postase la fel,7 zile lucratoare+2 zile sa ii poti retrage.EFT e o varianta buna daca nu ai nevoie de bani urgent,fiind comisionul 5$.
No avatar
Ducesa

Cu ce banca lucrezi?
No avatar
Becca

Ducesa;13451 wrote: Cu ce banca lucrezi?

Am facut 2,unul la Ing unul la Raiffeisen.
No avatar
Ducesa

Aaaa ok eu am la BT si inca n a ajuns nimic :(
No avatar
octav@paxum.com

Lica;13408 wrote: Va salut>:D

nu trebuia pentru ca ai pierdut randul si intre data cand ai cerut tu eft si acum sau mai adunat multi alti clienti care o sa fie tratati in ordine. Te sfatuiesc sa faci withdraw by external card sa fie mai rapid
No avatar
deea123

Becca;13420 wrote: Buna.Pe 29 aprilie am facut doua EFT,astazi am primit mail cu status Completed.A durat 7 zile lucratoare,am inteles ca mai dureaza 2-3 pana ii poti retrage din cont.Am mai vazut o alta persoana care postase la fel,7 zile lucratoare+2 zile sa ii poti retrage.EFT e o varianta buna daca nu ai nevoie de bani urgent,fiind comisionul 5$.

Buna
ai trimis banii in contul tau in ron, fara a avea carsd atasat si comisionul e de 5$?
eu am un cont dar nu am card atasat si citisem in lista de comisioane cum ca ar fi 50$.
se foloseste withdraw funds by EFT transfer? daca e 5$ e super chiar daca dureaza o sapt?
multumesc
arabu1988

deea123;13464 wrote: Buna
ai trimis banii in contul tau in ron, fara a avea carsd atasat si comisionul e de 5$?
eu am un cont dar nu am card atasat si citisem in lista de comisioane cum ca ar fi 50$.
se foloseste withdraw funds by EFT transfer? daca e 5$ e super chiar daca dureaza o sapt?
multumesc

buna
da comisiounul la EFT transfer este 5$ tu ai citit 50$ la wire transfer si la EFT cam in 7 zile lucratoare primest banii
We only have what we Give
Alexabubu

Hello gagici..foloseste cineva card BT visa electron la external card paxum?este bun de ceva..?
arabu1988

Alexabubu;13470 wrote: Hello gagici..foloseste cineva card BT visa electron la external card paxum?este bun de ceva..?

buna
da merge BT nu are nicoprobleme probleme sunt la BRD si BCR
We only have what we Give
Scrie răspuns