Va salut>:D<
A mai retras cineva saptamana aceasta prin EFT la Paxum? Eu am retras pe 01.05 si nici intr-o saptaman nu am primit "Complet"...tot pe "Initiated" era...am trimis mail cu octav sa-mi bage banii inapoi in cont,mi a bagat dar am retras tot prin EFT in speranta ca de data aceasta nu o sa dureze atat.
Mai este cineva in situatia mea? cand ati primit ultima data banii prin EFT?
Multumesc
Paxum - A retras cineva prin EFT ?
Buna.Pe 29 aprilie am facut doua EFT,astazi am primit mail cu status Completed.A durat 7 zile lucratoare,am inteles ca mai dureaza 2-3 pana ii poti retrage din cont.Am mai vazut o alta persoana care postase la fel,7 zile lucratoare+2 zile sa ii poti retrage.EFT e o varianta buna daca nu ai nevoie de bani urgent,fiind comisionul 5$.
-
octav@paxum.com
Lica;13408 wrote: Va salut>:D
nu trebuia pentru ca ai pierdut randul si intre data cand ai cerut tu eft si acum sau mai adunat multi alti clienti care o sa fie tratati in ordine. Te sfatuiesc sa faci withdraw by external card sa fie mai rapid
nu trebuia pentru ca ai pierdut randul si intre data cand ai cerut tu eft si acum sau mai adunat multi alti clienti care o sa fie tratati in ordine. Te sfatuiesc sa faci withdraw by external card sa fie mai rapid
Becca;13420 wrote: Buna.Pe 29 aprilie am facut doua EFT,astazi am primit mail cu status Completed.A durat 7 zile lucratoare,am inteles ca mai dureaza 2-3 pana ii poti retrage din cont.Am mai vazut o alta persoana care postase la fel,7 zile lucratoare+2 zile sa ii poti retrage.EFT e o varianta buna daca nu ai nevoie de bani urgent,fiind comisionul 5$.
Buna
ai trimis banii in contul tau in ron, fara a avea carsd atasat si comisionul e de 5$?
eu am un cont dar nu am card atasat si citisem in lista de comisioane cum ca ar fi 50$.
se foloseste withdraw funds by EFT transfer? daca e 5$ e super chiar daca dureaza o sapt?
multumesc
Buna
ai trimis banii in contul tau in ron, fara a avea carsd atasat si comisionul e de 5$?
eu am un cont dar nu am card atasat si citisem in lista de comisioane cum ca ar fi 50$.
se foloseste withdraw funds by EFT transfer? daca e 5$ e super chiar daca dureaza o sapt?
multumesc
deea123;13464 wrote: Buna
multumesc
buna
da comisiounul la EFT transfer este 5$ tu ai citit 50$ la wire transfer si la EFT cam in 7 zile lucratoare primest banii
multumesc
buna
da comisiounul la EFT transfer este 5$ tu ai citit 50$ la wire transfer si la EFT cam in 7 zile lucratoare primest banii
We only have what we Give