cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
daucusapaa

Teacher;13421 wrote: Cu multa bucurie va anunt ca am scapat si eu in sfarsit de o grija, mi au activat in sfarsit contul de cosmo dupa ce am trimis un mail la cosmopayment@cardportal.com , ieri mi a ajuns si cardul si astept cu mare nerabdare data de 16 sa imi intre banii de pe mfc :D... imi puteti spune cei care a ti primit deja banuti de pe mfc, cam in cat timp intra banii? Stiu ca sunt seriosi cu platile . Si dupa ce imi baga banii , voi activa si cardul si dupa ma duc la bancomat si asta e? Se baga direct pe card sau mai trebuie sa dau eu cateva click-uri?

Si eu sunt in aceeasi situatie! Pe 16, in sfarsit o sa fac retrgerea pe Cosmopayment de la MFC. Doamne ajuta lol:D
No avatar
alicia

a primit cineva bani prin cosmopayment ?
issabelle

alicia;13435 wrote: a primit cineva bani prin cosmopayment ?

Pe 1 seara an avut banii în cont de pe mfc. În seara asta am primit si cardul
No avatar
Yvonne

Eu n-o inteleg pe asta, sincer! Cum la unii un transfer pe Cosmo dureaza O ZI, iar la altii..dureaza 5-6 zile lucratoare? Inca astept plata de lunea trecuta de pe Ifr. Mfc prob plateste un comision sau ceva de genul. Asa m-am saturat de toata mizeria asta cu carduri, munca, metode, zeci de mail uri si intrebari fara raspuns sau cu rupere de...ale site-urilor!
No avatar
July

Yvonne;13438 wrote: Eu n-o inteleg pe asta, sincer! Cum la unii un transfer pe Cosmo dureaza O ZI, iar la altii..dureaza 5-6 zile lucratoare? Inca astept plata de lunea trecuta de pe Ifr. Mfc prob plateste un comision sau ceva de genul. Asa m-am saturat de toata mizeria asta cu carduri, munca, metode, zeci de mail uri si intrebari fara raspuns sau cu rupere de...ale site-urilor!

Te inteleg perfect 😐
No avatar
Teacher

Budincacupaine;13428 wrote: Felicitari! Ma bucur ca ai reusit! ;)

Nu as fi reusit fara tine, merci mult :D Spor la bani
No avatar
nano

stie cineva cand se rezolva si cu Daily payout la Cosmo ? :-S
No avatar
Sanziana

Cosmo Payment

Am primit plata de la cb pe cosmo, detin cardul insanu pot sa folosesc banii din sectiunea "secondary balance" desi am AVAILABLE FUNDS: 0.87. imi zpune ca "TRANSFERABLE BALANCE = 0.00". Am asteptat sa treaca 24 ore,,,degeaba. Se pare ca am o limita de 300pe zi...dar nu inteleg de ce tb sa tin banii blocati in secondary. Am incercat sa fortez o plata online...nu o accepta... se cauta suma solicitata in ''available founds'. Am trimit o multime de emailuri pe toate adresele cosmo insa nimeni nu raspunde niciodata la aceste emailuri. Ati patit asa ceva? MA poate ajuta cineva, va rog???

POate cineva sa se logheze pe " icwd.cardportal.com" ???

mie imi da eroare..
No avatar
Teacher

Sanziana;13466 wrote: Cosmo Payment

Am primit plata de la cb pe cosmo, detin cardul insanu pot sa folosesc banii din sectiunea "secondary balance" desi am AVAILABLE FUNDS: 0.87. imi zpune ca "TRANSFERABLE BALANCE = 0.00". Am asteptat sa treaca 24 ore,,,degeaba. Se pare ca am o limita de 300pe zi...dar nu inteleg de ce tb sa tin banii blocati in secondary. Am incercat sa fortez o plata online...nu o accepta... se cauta suma solicitata in ''available founds'. Am trimit o multime de emailuri pe toate adresele cosmo insa nimeni nu raspunde niciodata la aceste emailuri. Ati patit asa ceva? MA poate ajuta cineva, va rog???

POate cineva sa se logheze pe " icwd.cardportal.com" ???

mie imi da eroare..

Aceeasi problema o am si eu , nici eu nu ma pot loga pe " icwd.cardportal.com" , imi spune ca pagina nu a fost gasita. Oare de ce?
arabu1988

Teacher;13499 wrote: Aceeasi problema o am si eu , nici eu nu ma pot loga pe " icwd.cardportal.com" , imi spune ca pagina nu a fost gasita. Oare de ce?

cred ca are situl ceva probleme ca si la mine la fel
We only have what we Give
Scrie răspuns