Pareri MFC (My Free Cams)
-
elenaelena
a avut cineva probleme cu plata prin transfer bancar ?azi ar fi ultima zi din alea 5 zile in care ar trebui sa primesc banii si pana acum nimic
-
meowmeow96
Buna , eu am primit banii pe cosmo payment instant la ora 11 dimineața. Ai cont pe cosmo ? Am retras si de la ATM fara problemă.
-
wetladyjoy
Alexabubu;14017 wrote: Voua v a trimis mfc ul banii.. M am uitat la payment history s inca nu sunt trimisi.. E deja ora 2.. Cam tarziu. D obicei pe la 11 12 apareau la payment history.
da i am primit prin paxum acum 30 min
da i am primit prin paxum acum 30 min
-
Budincacupaine
alicia;14041 wrote: Cum ai activat cardul? Ca am vazut k e nevoie de 15$ pe el
Legi cardul la siteul de la care vrei plata. Siteul iti trimite banii. Cand ai banii in contul de cosmo poti activa cardul si tot atunci primesti si pinul cardului. Ti se scad cei 12.95 parca (banii de card) din banii pe care ii aveai deja primiti de la siteul care ti-a trimis plata. Apoi mergi la bancomat si scoti banii sau platesti cu el pe net.
Legi cardul la siteul de la care vrei plata. Siteul iti trimite banii. Cand ai banii in contul de cosmo poti activa cardul si tot atunci primesti si pinul cardului. Ti se scad cei 12.95 parca (banii de card) din banii pe care ii aveai deja primiti de la siteul care ti-a trimis plata. Apoi mergi la bancomat si scoti banii sau platesti cu el pe net.
-
Budincacupaine
Npc. Bafta, sper sa reusesti. Spor la scos bani multi