Probleme Wire Transfer cb

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kitten

Am dat export la tokens in 1 prin wire transfer pe chaturbate (fara paxum) si nimic nici astăzi....caaaaat mai durează ? Voi ați primit bănuții prin wire transfer ?
arabu1988

sincer era mai bn prin paxum oricum cb ultime zilele cam a luato razna cu platele si nu inteleg ce sa intampla

nimic de pierdut daca vrei si ai cont de paxum poti trimite lor un mail si iit baga banii pe paxum dar pierz 50$ costul pentru wire transfer iti spun asta ca mult fete au avut probleme cu wire transfer prin cb si nu au primit banii dupa chiar zile multe si au cerut banii sa fie bagate in cont de paxum
We only have what we Give
No avatar
Danyzza

arabu1988;13219 wrote: sincer era mai bn prin paxum oricum cb ultime zilele cam a luato razna cu platele si nu inteleg ce sa intampla

nimic de pierdut daca vrei si ai cont de paxum poti trimite lor un mail si iit baga banii pe paxum dar pierz 50$ costul pentru wire transfer iti spun asta ca mult fete au avut probleme cu wire transfer prin cb si nu au primit banii dupa chiar zile multe si au cerut banii sa fie bagate in cont de paxum

Foarte mare dreptate ai,eu sunt pățită .. Am dat send la 3 "daily payments" a cate peste $1000 fiecare ,
pe Chaturbate ma refer.. In Aprilie 22, 26 si 28 - nici pana azi nu am promit nimic ,decât un amărât de
e-mail de la supportchaturbate ,spunând ca banca mea- respectiv Piraeus Bank ,a refuzat transferurile
Wtf.. Am sunat vineri la Piraeus,mi-au spus ca nu a fost nici un transfer refuzat,nu s-a primit nimic.
Am dat mail supportului de la CB din nou.. Si ce sa-mi zică ..
Au spus ca ei vor tine toate 3 plățile pana cand setez o noua metoda de plata,
Cand mi au zis indetaliat suma ,am constat ca este in minus (-) $150
deci deciiii m-au taxat degeaba fără ca eu sa primesc un cent, 150$ s-au dus pe apa sâmbetei ..

Încă astept cardul cosmo..asta a fost paguba mea..am scris acest post in speranța ca alții vor vedea si nu vor
mai face aceeași greșeala ca si mine,si anume sa seteze ca si metoda de plata "wire"
arabu1988

Danyzza;13242 wrote: Foarte mare dreptate ai,eu sunt pățită .. Am dat send la 3 "daily payments" a cate peste $1000 fiecare ,
pe Chaturbate ma refer.. In Aprilie 22, 26 si 28 - nici pana azi nu am promit nimic ,decât un amărât de
e-mail de la supportchaturbate ,spunând ca banca mea- respectiv Piraeus Bank ,a refuzat transferurile
Wtf.. Am sunat vineri la Piraeus,mi-au spus ca nu a fost nici un transfer refuzat,nu s-a primit nimic.
deci deciiii m-au taxat degeaba fără ca eu sa primesc un cent, 150$ s-au dus pe apa sâmbetei ..

Încă astept cardul cosmo..asta a fost paguba mea..am scris acest post in speranța ca alții vor vedea si nu vor
mai face aceeași greșeala ca si mine,si anume sa seteze ca si metoda de plata "wire"
da asa este daca lume sa grabit cand a fost probleme cu firstchoice a si gresiet banii nu sa pierd nicodata cat exista situl doar e vorba de timp ca asta e viata noastre cu videochat totul e virtual si fantome asa ca mai bn calm so gandit foarte bn la orice pas
succes si la mai multi banii
We only have what we Give
No avatar
Justinbleu

Danyzza;13242 wrote: Foarte mare dreptate ai,eu sunt pățită .. Am dat send la 3 "daily payments" a cate peste $1000 fiecare ,

Am dat transfer pe 4 Aprilie la 1000 de USD si încă nu i-am primit, nu am paxum dar mi-am făcut ePayment, mai aștept ceva si schimb metoda de plata, in ultimele zile imi spuneau ceva de genul ca tranzacția o sa dureze între 3-7 zile, trebuia sa le spun ca Ba oameni buni voi gogoșile astea le visați noaptea...
No avatar
Danyzza

arabu1988;13244 wrote: da asa este daca lume sa grabit cand a fost probleme cu firstchoice a si gresiet banii nu sa pierd nicodata cat exista situl doar e vorba de timp ca asta e viata noastre cu videochat totul e virtual si fantome asa ca mai bn calm so gandit foarte bn la orice pas
succes si la mai multi banii

Mulțumesc,sa fie succes pt toată lumea 😘🙏
No avatar
Danyzza

Justinbleu;13247 wrote: Am dat transfer pe 4 Aprilie la 1000 de USD si încă nu i-am primit, nu am paxum dar mi-am făcut ePayment, mai aștept ceva si schimb metoda de plata, in ultimele zile imi spuneau ceva de genul ca tranzacția o sa dureze între 3-7 zile, trebuia sa le spun ca Ba oameni buni voi gogoșile astea le visați noaptea...

Iti recomand CosmoPayment - eu una am renunțat la ideea de "wire" 😬
No avatar
Justinbleu

Danyzza;13251 wrote: Iti recomand CosmoPayment - eu una am renunțat la ideea de "wire" 😬

Nu știu prea multe despre cosmo..imi poți spune mai multe despre el te rog, cum se procedează?
No avatar
Danyzza

Justinbleu;13252 wrote: Nu știu prea multe despre cosmo..imi poți spune mai multe despre el te rog, cum se procedează?

CosmoPayment

•Cost: Free
•Minimum payout: $10
•Time to receive payment: Less than 1 day
•How you will receive payment: Funds loaded to you ATM card
•Information required: Your CosmoPayment SAN number

You can learn more about CosmoPayment and create free account at
http://www.cosmopayment.com//

Astea sunt informatile de pe MFC,sper ca te-am ajutat!
No avatar
weirdcamgirl

Oamenii astia de la cb au innebunit. Am dat wire transfer pe 1 mai dimineata (daily) si pe data de 4 ii aveam in cont. (ING dolari)
Perioada asta dau tot wire (pe 16 dimineata) si azi noapte primesc mail de la ei ca au nevoie de acte ( pasaport sau driver license) si performer agreement. wtf? si ma indemnau sa folosesc celalalte metode de plata daca nu am pasaport.
Intra-devar, cand am facut contul aveam pasaportul expirat si am pus buletinul la misto sa vad daca-mi accepta(am pierdut si perioada de new etc, asta e alta poveste)
Intru in seara asta si pun pasaportul bla bla bla (din experiente anterioare am atasat pozele si email-ului trimis inapoi) raspuns pe site: ID denied - person was already age verified. - ditamai warning-ul cand sa ma loghez.
M-a luat putin panica. Colac peste pupaza ieri am fost la banca sa schimb numarul de telefon si doamna de la ghiseu de la ING m-a intrebat direct daca realizez venituri din strainatate ( SUA )
Asa ca aveti grija... eu oricum intentionez sa declar tot si sa raman pe wire.. probabil nici nu am cum sa mai dau inapoi. e foarte complicat si banuiesc ca odata si odata o sa ne caute cineva la cum au ajuns lucrurile...
A primit cineva pe wire pana acum? Si daca da, ce planuri aveti ? sa reveniti la metodele clasice? ce faceti cu veniturile incasate pe wire pana atunci?
Scrie răspuns