paxum wire transfer
Salut Octav !Eu am legat un card BRD , card normal , care il folosesc la cumparaturi si sa mai fac plati pe net cu el. L-am legat la Paypal si am primit pe el. Cand spui unele carduri BRD , poti sa imi explici care nu sunt ,eu aseara pe la 22:00 am facut transferul catre card!
nicu7650;12903 wrote: Salut Octav !Eu am legat un card BRD , card normal , care il folosesc la cumparaturi si sa mai fac plati pe net cu el. L-am legat la Paypal si am primit pe el. Cand spui unele carduri BRD , poti sa imi explici care nu sunt ,eu aseara pe la 22:00 am facut transferul catre card!
sa te linistesc daca cardul tau nu este supportat de pacum iti arata paxum asta cand fac transfer daca ai facut deja transfer si banii numai sunt in cont de paxum urmeza sa il primest pe card si in oruce caz daca nu primest banii pe card banii revin inapoi in contu tau
sa te linistesc daca cardul tau nu este supportat de pacum iti arata paxum asta cand fac transfer daca ai facut deja transfer si banii numai sunt in cont de paxum urmeza sa il primest pe card si in oruce caz daca nu primest banii pe card banii revin inapoi in contu tau
We only have what we Give
Bunaaaa am si eu iar o problema...am primit iar fonduri in paxum...incerc sa le transfer pe cardul meu si imi zice "Unfortunately your card is not supported. Please try another card." Precizez ca am mai transferat in el!!! Are cineva idee dc? E card de la ing in ron
Buna,am incercst azi sa dau transfer din paxum in withdraw to external card dar imi spune ca, cardul nu este suportat sa incerc alt card,cardul este visa de la ing si am mai dat de 2 ori transfer si nu au fost probleme,am bifat casutza tot.vre-o idee de la ce ar fi problema?