Am primit banii prin wire astazi de la mfc in contul de $ de la Ing. Va tin pumnii fetelor
Durata Wire Cont Romania
Alexabubu;13000 wrote: Buna fetelor..a primit cineva banii de pe mfc prin wire? Ei cica au trimis banii pe 1 mai dar nici acum nu i am primit
Dacă nu.i primești azi pana la 4,5cand se închid băncile trb sa fie luni sigur.. Doamne ajuta.. E greu când aștepți și nimic.. Mi.am făcut cont la cosmo acum astp sa mi.l aprobe cardul l.am primit în 7zile,sper sa fie bun. Apropo pt 993dol am primit 38mil este bun cursul. Bafta la toată lumea sa va primiți banutii
Dacă nu.i primești azi pana la 4,5cand se închid băncile trb sa fie luni sigur.. Doamne ajuta.. E greu când aștepți și nimic.. Mi.am făcut cont la cosmo acum astp sa mi.l aprobe cardul l.am primit în 7zile,sper sa fie bun. Apropo pt 993dol am primit 38mil este bun cursul. Bafta la toată lumea sa va primiți banutii
Maya1;13023 wrote: Dacă nu.i primești azi pana la 4,5cand se închid băncile trb sa fie luni sigur.. Doamne ajuta.. E greu când aștepți și nimic.. Mi.am făcut cont la cosmo acum astp sa mi.l aprobe cardul l.am primit în 7zile,sper sa fie bun. Apropo pt 993dol am primit 38mil este bun cursul. Bafta la toată lumea sa va primiți banutii
sper sa intre azi.. Altfel incep sa banuiesc ca un mare scam totu.
sper sa intre azi.. Altfel incep sa banuiesc ca un mare scam totu.