PAXUM - rog detalii de la cei care folosesc aceasta metoda de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Andreea1988

Buna seara!Am si eu cateva probleme daca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri:1.M iam facut cont pe paxum avand viza de flotant pe buletin,l a adresa de pe buletin mi a aprobat dar l a viza de flotant unde trebuie sa demontrezi adresa unde stai mi a respins o pe motiv ca nu am pus adresa corecta si am mai incercat inca o data!Am vreo sansa sa imi aprobe sau astept degeaba deja am 3 sapt si nici un raspuns!2.A transferat careva prin euro wire pe card romanesc de pe cam4?si daca da ce comisioane au si cat trebuie sa astepti sa ti intre banii si daca e riscant la sume mai mari am auzit ca e posibil sa ti blocheze banii bagandu i la tranzactii suspicioase?
arabu1988

Andreea1988;12987 wrote: Buna seara!Am si eu cateva probleme daca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri:1.M iam facut cont pe paxum avand viza de flotant pe buletin,l a adresa de pe buletin mi a aprobat dar l a viza de flotant unde trebuie sa demontrezi adresa unde stai mi a respins o pe motiv ca nu am pus adresa corecta si am mai incercat inca o data!Am vreo sansa sa imi aprobe sau astept degeaba deja am 3 sapt si nici un raspuns!2.A transferat careva prin euro wire pe card romanesc de pe cam4?si daca da ce comisioane au si cat trebuie sa astepti sa ti intre banii si daca e riscant la sume mai mari am auzit ca e posibil sa ti blocheze banii bagandu i la tranzactii suspicioase?

buna
despre paxum trimite si tu o facture sau extras de cont si sa resolva si ea legatura cu octav@paxum.com ca sa iti verifice adresa mai repede
We only have what we Give
No avatar
Alina85

Buna.
Mi-au intrat banii...intrebarea mea este urmatoarea:cati bani trebuie sa am in cont pentru a transfera pe cardul meu? Care este suma minima pt transfer? Ca imi spune ca nu am fonduri suficiente pentru asta
No avatar
Pink

Sau daca transferi pe card dai Maximum Amount si iti calculează singur ! :)
No avatar
Alina85

Si cam in cat timp ar trebui sa intre pe card?
No avatar
Pink

Maxim 2 zile. Dar acum o sa fie weekend. Deci marți sigur ar trebui sa ai banuții :)
No avatar
Alina85

multumesc!
No avatar
pallino

wire transfer from paxum to our bank with swift code are avaible? all ok?
No avatar
doarunanonim

You can withdraw funds to Credit Card. Please note that all withdrawals have to go only to PERSONAL card to the name on your account. We do not accept withdrawals to third party entities in order to comply with anti-money laundering requirements.

Withdrawals to External cards are done in local currencies only, regardless if your bank account is in USD. Your credit card issuer may apply currency conversion fees.

Salut. A patit cineva asa ceva cand a incercat sa retraga banii de pe paxum? Am incercat si cu cardul de BRD si cardul de ING (este in lei si dolari). Ceva ajutor? Multumesc anticipat!
arabu1988

doarunanonim;13039 wrote: You can withdraw funds to Credit Card. Please note that all withdrawals have to go only to PERSONAL card to the name on your account. We do not accept withdrawals to third party entities in order to comply with anti-money laundering requirements.

Withdrawals to External cards are done in local currencies only, regardless if your bank account is in USD. Your credit card issuer may apply currency conversion fees.

Salut. A patit cineva asa ceva cand a incercat sa retraga banii de pe paxum? Am incercat si cu cardul de BRD si cardul de ING (este in lei si dolari). Ceva ajutor? Multumesc anticipat!

tu ai adaugat card pe alta nume ? adica contu paxum pe un nume si cardu in alta nume ?
We only have what we Give
Scrie răspuns