Colaborare

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Colaborare

Buna ziua,
caut un model feminin sau cuplu de pe siteul streamate pentru a-i propune o colaborare ce ii poate aduce un profit in jur de 1000-1200$ pe luna.
Cerinte:

-Model feminin sau cuplu
-Sa faca de acasa, nu de la studio
-Siteul acceptat este Streamate
-Sa aiba acces la sistemul de plata Bitcoin

Daca indeplinesti aceste cerinte contacteaza-ma prin mesaj privat.

Aceasta oferta este doar pentru un singur model feminin sau un cuplu...deci pot oferi doar unui singur cont aceasta posibilitate.
Jasmine

Colaborare;9504 wrote: Buna ziua,
caut un model feminin sau cuplu de pe siteul streamate pentru a-i propune o colaborare ce ii poate aduce un profit in jur de 1000-1200$ pe luna.
Cerinte:

-Model feminin sau cuplu
-Sa faca de acasa, nu de la studio
-Siteul acceptat este Streamate
-Sa aiba acces la sistemul de plata Bitcoin

Daca indeplinesti aceste cerinte contacteaza-ma prin mesaj privat.

Aceasta oferta este doar pentru un singur model feminin sau un cuplu...deci pot oferi doar unui singur cont aceasta posibilitate.

Stati putin, nu va suparati ca ma bag. Dar de ce este conditionat castigul intre 1000 si 1200 ?:))) Si daca ele castiga mai mult, nu primesc banii? La cuplu se pot castiga mai multi bani de atat, insa un model independent castiga CHIAR SI MAI MULT, asa ca nu vad de ce ar veni o fata sa fie conditionata de un castig, cand poate sa castige de una singura 2000-3000-4000 de dolari sau mai mult... insa e doar parerea mea
No avatar
Colaborare

Citind raspunsul dumneavoastra mi-am dat seama ca nu am fost clar.

Aceste castiguri sunt doar din colaborarea cu mine. Lucrul impreuna presupune cam 1h-1.5h pe zi...in jur de 5 zile pe saptamana. Cat castiga modelul respectiv in rest...nu este treaba mea :).

Nu sunt un studio...sunt o persoana particulara...nu cer datele personale ale modelului, ma intereseaza doar id-ul de model de pe streamate. Am lucrat timp de un an cu un model care...doar colaborand asa cum am scris mai sus...castiga pe luna in jur de 1100$ pe luna...doar din colaborarea cu mine. Din pacate modelul s-a retras. De aceea caut un nou partener.

Sper ca am fost mai explicit de data asta :). Daca aveti alte intrebari...va stau la dispozitie. Pentru modelele care sunt interesate, va rog contactati-ma prin mesaj privat. Multumesc si va doresc o seara buna.
Jasmine

Colaborare;9516 wrote: Citind raspunsul dumneavoastra mi-am dat seama ca nu am fost clar.

Aceste castiguri sunt doar din colaborarea cu mine. Lucrul impreuna presupune cam 1h-1.5h pe zi...in jur de 5 zile pe saptamana. Cat castiga modelul respectiv in rest...nu este treaba mea :).

Nu sunt un studio...sunt o persoana particulara...nu cer datele personale ale modelului, ma intereseaza doar id-ul de model de pe streamate. Am lucrat timp de un an cu un model care...doar colaborand asa cum am scris mai sus...castiga pe luna in jur de 1100$ pe luna...doar din colaborarea cu mine. Din pacate modelul s-a retras. De aceea caut un nou partener.

Sper ca am fost mai explicit de data asta :). Daca aveti alte intrebari...va stau la dispozitie. Pentru modelele care sunt interesate, va rog contactati-ma prin mesaj privat. Multumesc si va doresc o seara buna.

Da, ati fost mai explicit. :) In cazul acesta, va doresc multa bafta la gasirea unei persoane potrivite! :D si la multi bani
No avatar
Colaborare

Multumesc. Deocamdata vad ca nu intereseaza pe nimeni aceasta oferta...
No avatar
Colaborare

Este vorba de a sta in pvt cu un model de pe streamate in jur de 1h-1h30. Suma minima pe care o voi cheltui va fi de 200$ pe pvt. Un model care face de acasa castiga 30%, adica 60$ pe pvt. Partea mea din acesti 60$ va fi 20$, deci profitul net al modelului va fi de 40$ minim.

Vor fi zile cand voi putea face pvt de mai multe ori pe zi, vor fi zile in care nu voi avea timp sa intru. In total vor fi cam 25-30 de privaturi pe luna...adica in jur de 1000$ pentru model.

Partea mea, modelul o va plati cu un card bancar Visa sau Mastercard, modelaitate mai usoara decat Bitcoin.

Aceasta colaborare o pot face doar cu un singur model...nu am timp sa lucrez cu mai mult...asa ca primul venit va fi si primul servit :)

Daca aveti intrebari sau doriti sa aflati detaliile pentru a incepe, contactati-ma in mesaj privat.

Multumesc.
No avatar
Colaborare

Nu este nimeni interesat?
Jasmine

Chillyourheart;9683 wrote: Fara suparare dar este cam dubioasa propunerea ta, adica tu platesti 200$ pentru un privat iar apoi castigul tau esti de 20$.
Nu cred ca o sa se incurce cineva de aici cu asa ceva. Gandul ma duce ca folosesti carduri furate :)

Da, asa mi s-a parut si mie... plus ca fetele castiga mai bine de unele singure, decat la cuplu. Nu recomand niciodata la cuplu, dar fiecare face cum vrea
Scrie răspuns