Cum procedați pentru a sterge un Filmuleț aparut pe site uri ? Thx!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Goodgirl1

Nu de mult am gasit un filmuleț cu mine pe un site. Cum as putea sa sterg acel filmuleț? Va rog frumos sa ma ajutați ! E o situatie nu prea placuta, va multumesc frumos!! Astept îndrumări!
No avatar
ellabalea

Goodgirl1;12309 wrote: Nu de mult am gasit un filmuleț cu mine pe un site. Cum as putea sa sterg acel filmuleț? Va rog frumos sa ma ajutați ! E o situatie nu prea placuta, va multumesc frumos!! Astept îndrumări!

dai un mesaj siteului...cred ca o sa iti ceara poza cu buletinul....eu asa am rezolvat
No avatar
Goodgirl1

Cum formulez corect in engleză ceea ce ar ajuta mai rapid la ștergerea lui?
No avatar
alicia

Goodgirl1;12309 wrote: Nu de mult am gasit un filmuleț cu mine pe un site. Cum as putea sa sterg acel filmuleț? Va rog frumos sa ma ajutați ! E o situatie nu prea placuta, va multumesc frumos!! Astept îndrumări!

asa sunt si eu...si nu am 1 filmulet ci sunt n filmulete :(
No avatar
vvv

majoritatea siteurilor au rubbrica de dmca report unde iti spun exact ce sa completezi. unele siteuri nu au asa ceva si nu poti decat sa l stergi prin intermediul siteului cu care lucrezi.. de ex cei de la mfc iti dau jos filmuletele.. mai e o varianta: exista un site special pt asa ceva contracost 70$/luna .. tu doar platesti si ei se ocupa de drepturile tale de autor
No avatar
morenitta

vvv;12609 wrote: majoritatea siteurilor au rubbrica de dmca report unde iti spun exact ce sa completezi. unele siteuri nu au asa ceva si nu poti decat sa l stergi prin intermediul siteului cu care lucrezi.. de ex cei de la mfc iti dau jos filmuletele.. mai e o varianta: exista un site special pt asa ceva contracost 70$/luna .. tu doar platesti si ei se ocupa de drepturile tale de autor

Imi spui si mie te rog unde gasesc asa sait.Eu am multe filmulete :-S
le-am scris celor de la cb ,careva au sters dar multe au ramas..
No avatar
cosmicfox666

morenitta;12841 wrote: Imi spui si mie te rog unde gasesc asa sait.Eu am multe filmulete :-S
le-am scris celor de la cb ,careva au sters dar multe au ramas..

dmca.com
cum v-ati apucat de videochat fara sa stiti riscurile? :)
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
No avatar
morenitta

cosmicfox666;12842 wrote: dmca.com
cum v-ati apucat de videochat fara sa stiti riscurile? :)

Pai nu am zis ca nu stiu riscurile, doar am intrebat daca stie cineva un sait care se ocupa de stergerea filmuletelor daca tot s-a deschis o tema aici.De DMCA stiu dar nu prea am inteles cum lucreaza.
No avatar
cosmicfox666

in primul rand iti creezi un cont la ei, iti adaugi o insigna pe camera folosind un software pentru streaming OBS/XvideoSplit, eu personal folosesc xvideosplit. dmca.com, au toate detaliile si nu e scump
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
Nord

Din pacate nu exista o metoda reala de a sterge absolut toate clipurile de pe net! Cei care posteaza clipuri au grija ca site-urile lor sa fie hostate pe servere din tari care nu intra sub incidenta legilor internetului deci nici un dmca nu o sa le poata da jos in mod real! Eu zic sa va bucurati de promovare gratuita! Toata lumea vrea promovare iar cand afla ca sunt promote fug de ea e un adevarat paradox al industriei!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns