Yuhuuu! Sa ii dea Dzeu sanatate,ca ne ajuta cu tot ce poate
cosmo payment
-
Cristina22
Payoneer foloseati inainte de first? Intreb pt ca banca era in uk .... si eu una nu am avut probleme...
-
Cristina22
cosmicfox666;12689 wrote: e un card prepay temporar, citeste si tu temenii si conditiile. eu am primit cardul, e okay. valabil pana pe 03/2023. am facut o tranzactie direct cu cardul de vreo 20 de dolari pe cex.ro. am scos azi de proba o suma mica, totul okay. acum doar sa dea nenorocitii astia drumul la daily payment
Dupa cat timp ai primit cardul?
Dupa cat timp ai primit cardul?
-
Cristina22
issabelle;12697 wrote: Da..atâta timp cât face parte din ue tranzacțiile sunt văzute de anaf. Paxum este canadian
Paxum e Canadian dar trebuie sa vedem cu ce banca colaboreaza ... si asta nu o stim pana nu vin cardurile
Paxum e Canadian dar trebuie sa vedem cu ce banca colaboreaza ... si asta nu o stim pana nu vin cardurile
-
cosmicfox666
Cristina22;12694 wrote: Dupa cat timp ai primit cardul?
l-am primit pe 30 aprilie, pe 23 mi-am deschis contul si comanda a fost plasata. cand am primit primii bani de pe chaturbate, contul mi-a fost confirmat si am avut banii in el. prima plata de pe chaturbate a durat 7 zile, folosind daily payout
l-am primit pe 30 aprilie, pe 23 mi-am deschis contul si comanda a fost plasata. cand am primit primii bani de pe chaturbate, contul mi-a fost confirmat si am avut banii in el. prima plata de pe chaturbate a durat 7 zile, folosind daily payout
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
-
Cristina22
cosmicfox666;12705 wrote: l-am primit pe 30 aprilie, pe 23 mi-am deschis contul si comanda a fost plasata. cand am primit primii bani de pe chaturbate, contul mi-a fost confirmat si am avut banii in el. prima plata de pe chaturbate a durat 7 zile, folosind daily payout
Vorbim de card Paxum? Sau cosmo
Vorbim de card Paxum? Sau cosmo
nano;12716 wrote: Deci acum am si eu contul Paxum activat, daca aplic la chaturbate imi merge plata zilnica si daca da, in cat timp mi-ar intra bani si cam in cat timp i-as putea scoate pe un card romanesc ?
buna
da cu paxum poti sa faci daily payout in chaturbate si banii intra cam in 24 de ore in contu tau de paxum si din cont tau de paxum in cardu romanesc in maxim 2 zile depende de banca ta
Succes
buna
da cu paxum poti sa faci daily payout in chaturbate si banii intra cam in 24 de ore in contu tau de paxum si din cont tau de paxum in cardu romanesc in maxim 2 zile depende de banca ta
Succes
We only have what we Give