Da,chiar ti-l verifica. Pe mine personal m-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie. Datorita lui multi dint.re noi avem conturile verificate
cosmo payment
July;12632 wrote: Da,chiar ti-l verifica. Pe mine personal m-a ajutat ori de cate ori am avut nevoie. Datorita lui multi dint.re noi avem conturile verificate
hmmm..da nu stiu ce sa zic..i-am trimis mail la ora 9 azi dimineata ..si inca nu e verificat..deci eu nu cred pana nu vad....
hmmm..da nu stiu ce sa zic..i-am trimis mail la ora 9 azi dimineata ..si inca nu e verificat..deci eu nu cred pana nu vad....
just me;12637 wrote: Speranta moare ultima
asteptam,asteptam..poate se rezolva..Apropo tu ai comandat si cardul? Sau e blocata aceasta optiune momentan?
L-am comandat. Dar costa aproximativ 50$,care mi i-a luat imediat ce mi-au intrat banii dupa my free cams
Il astept....
L-am comandat. Dar costa aproximativ 50$,care mi i-a luat imediat ce mi-au intrat banii dupa my free cams
Il astept....
Kitty's;12638 wrote: Eu am cosmo si functioneaza perfect atat la plata in magazin cat si sa scot bani .
Eu inca astept cardul de la cosmo de aproximativ 2 saptamani... Din cate zici si tu pare a fi ok,si chiar as vrea sa il incerc,sa fac o comparatie int.re el si paxum.
Paxum mi se pare totusi ca au comisioane cam mari.
Eu inca astept cardul de la cosmo de aproximativ 2 saptamani... Din cate zici si tu pare a fi ok,si chiar as vrea sa il incerc,sa fac o comparatie int.re el si paxum.
July;12645 wrote: Eu inca astept cardul de la cosmo de aproximativ 2 saptamani... Din cate zici si tu pare a fi ok,si chiar as vrea sa il incerc,sa fac o comparatie int.re el si paxum.
Cosmo e prin banca poloneză. Anaful vede tranzacțiile. Eu as prefera paxum dacă mi-ar valida contul ala odată
Cosmo e prin banca poloneză. Anaful vede tranzacțiile. Eu as prefera paxum dacă mi-ar valida contul ala odată