Eu nu am primit dar citisem undeva ca pe 1 si 4 e bank holiday
cosmo payment
-
Cristina22
issabelle;12549 wrote: Eu nu am primit dar citisem undeva ca pe 1 si 4 e bank holiday
Mfc pana acum nu a tinut niciodata cont de bank holidays... au intrat bani si pe 1 ianuarie
Mfc pana acum nu a tinut niciodata cont de bank holidays... au intrat bani si pe 1 ianuarie
-
Cristina22
issabelle;12551 wrote: Am niște emoții cu plățile astea vai mamă
Si eu... intrun mare fel
Si eu... intrun mare fel
-
Cristina22
danadany;12558 wrote: eu am primit plata de la mfc azi
Prin cosmo?
Prin cosmo?
-
cosmicfox666
din ce am vazut pe chaturbate la daily payment scrie ca e disabled si ca cosmopay a anuntat ca vor repara soon.. oare e pentru ca s-a terminat perioada sau au ei probleme? ...
Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon.
Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon.
https://discord.gg/BQYKeXZ - Webcam Models Romania Discord
-
Cristina22
cosmicfox666;12566 wrote: din ce am vazut pe chaturbate la daily payment scrie ca e disabled si ca cosmopay a anuntat ca vor repara soon.. oare e pentru ca s-a terminat perioada sau au ei probleme? ...
Nu e din cauza ca e sf de perioada , nu aparea asa era diferit... mi se pare fff ciudat faptul k de miercuri "daily pay" de la cb nu au ajuns nici azi si nici de mfc nu stiu nimic... iar cb nu mai raspund la emailuri de saptamama trecuta..
Nu e din cauza ca e sf de perioada , nu aparea asa era diferit... mi se pare fff ciudat faptul k de miercuri "daily pay" de la cb nu au ajuns nici azi si nici de mfc nu stiu nimic... iar cb nu mai raspund la emailuri de saptamama trecuta..