cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Oldshadow

cine mai stie prea multa zarva
No avatar
Keke

Pt verificarea balantei pe Cosmo am gasit urmatoarele:
Login pe icwd.cardportal.com
Click My account
Click pe Manage my account
Your card balance will be displayed next to the image of your card

Asta pt cei care au deja card Cosmo si Au setat Cosmo ca metoda de plata
No avatar
nano

Voua va mai aparte pe chaturbate "Daily payout" ?
No avatar
ellabalea

nano;12530 wrote: Voua va mai aparte pe chaturbate "Daily payout" ?

buna, da...........................
Studio 20

Cosmo nu e cumva un nou "brand" al celor de la Payoneer/Choice Bank/First Choice Pay?

Daca e asa, nu ar vrea stimabilii sa dea inapoi toti banii inca blocati in FCP si pe urma sa isi faca un brand nou??
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
Danyzza

Nu apare "Daily payout" niciodată pe 1 respectiv 16 ale fiecărei luni ,pt ca sunt sfârșituri de perioade,si au de facut plăti ,deci nu accepta "daily payouts" , abia de pe 2 accepta din nou ! Sper ca te am ajutat 😘
No avatar
Danyzza

Ce s-a întâmplat cu bank wire ? Ca mie imi spune CB ca imi respinge banca tranzacția trimisa de eu?!
No avatar
Cristina22

cipsy;12521 wrote: We are confirming that you requested a daily payout using Chaturbate’s new payment provider Cosmo Payment. Please allow 2-5 business days for your first daily payout to settle. The delay in receiving your first payment is due to the initial on-boarding process with Cosmo Payment. If you have any questions please let us know.

Am observat ca mailul e acelasi la mai multe persoane...diferă zilele
No avatar
July

Danyzza;12537 wrote: Ce s-a întâmplat cu bank wire ? Ca mie imi spune CB ca imi respinge banca tranzacția trimisa de eu?!

Posibil sa fie o eroare. Acelasi email am primit si eu cu cateva zile in urma de la CB,dar cu modalitatea de plata paxum. Cand am trimis email la paxum mi-au spus ca CB nu a trimis nimic. Am trimis email la CB si nu mi-au raspuns, dar in 2 ore aveam banii pe Paxum,in conditiile in care CB spuneau ca le-au trimis banii inapoi,dar banii nu ii vedeam. Este posibil sa fie o eroare daca nu iti mai vezi banii pe CB
No avatar
Cristina22

Daca primeste cineva banii azi de la mfc prin cosmo let us know 😊
Scrie răspuns