Buna ! Sunt Laura (fake name) si am decis sa postez pe acest forum. Impropriu spus am un studio si fac angajari.
Sunt doar un model si am decis sa iau cateva fete sub aripa mea.
Nu voi folosi aceleasi propozitii ca oricare alt studio. Voi spune doar - ce ofer, ce cer in schimb, si de ce eu.
Ce Ofer ? - 50% procent
- Orice ai nevoie pana te pui pe picioare financiar achit eu. ( fara rambursare )
- Incasari mai mari fata de oricare alt studio din tara
- O prietenie de lunga durata
Ce cer ? - Disponibilitate ( necasatorita, fara prieten, fara obligatii ) * pt ca asta inseamna ca nu ai timp. Iar daca nu ai timp, nu vei reusi !
- Limba Engleza avansat.
- Aspect fizic minim 7,5
De ce eu ? - In schimbul a 50% din incasari, voi lucra cot la cot cu tine, te voi invata tot ce stiu si tot ce vei avea nevoie sa stii daca vrei sa nu plangi dupa cateva luni de videochat.
- Pentru ca nu te voi minti si iti voi demonstra tot ce am spus aici.
Ce nu spun altii : TOT ce faci in fata webcamului poate fi inregistrat si de cele mai multe ori va fi inregistrat.
Mai devreme sau mai tarziu, iti vei gasi privaturile pe net. Nu exista si nu va exista o alta varianta. Oricine iti va spune altceva, MINTE ! .
ORICE varianta a oricarui site de profil de a bana Romania sau alta tara, este bazata pe acelasi fundament.
Nu exista contraceptie sigura 100% . E simplu sa treci peste orice ban !
99% din studiourile de videochat vor cantitate si nu calitate. Mai multe fete mai multi $$$. Eu limitez numarul la 5.
Iti promit ca nu vei regreta niciodata acest job.
____________________________________________________________________________________________
Si eu am fost ca tine. Speriata de videochat, fara prea multi bani in buzunar si vulnerabila.
Daca meriti, te voi ajuta !
ma poti contacta la adresa de email laura.studio85@yahoo.com
Un Studio, cum toate ar trebui sa fie !
1 - Nu am spus ca am studio
2 - Sunt relax, nu vreau sa fiu concurenta unui studio; cat despre 2002, anul la care te-ai referit ca probabil fiind anul de cand esti pe piata, bravo! cu expresia "inca gustai laptic" dovedesti lipsa de respect. Nu fata de mine, ci fata de utilizatorii acestui forum. In calitate de "moderator" un limbaj mai adecvat se impune!
3 - De ce eu ? Pt ca sunt femeie si inteleg la ce se expune o femeie cand incepe aceasta profesie
4 - Merci, nu am studio, vreau doar sa colaborez cu alte fete care doresc aceasta profesie.
2 - Sunt relax, nu vreau sa fiu concurenta unui studio; cat despre 2002, anul la care te-ai referit ca probabil fiind anul de cand esti pe piata, bravo! cu expresia "inca gustai laptic" dovedesti lipsa de respect. Nu fata de mine, ci fata de utilizatorii acestui forum. In calitate de "moderator" un limbaj mai adecvat se impune!
3 - De ce eu ? Pt ca sunt femeie si inteleg la ce se expune o femeie cand incepe aceasta profesie
4 - Merci, nu am studio, vreau doar sa colaborez cu alte fete care doresc aceasta profesie.