Incasari Modele BeYou Studio

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
BeYou Studio

Buna am hotarat sa fac acest topic in mod special pentru modelele independente care din anumite motive inca sunt in dubii daca este cazul sa faca pasul spre a colabora cu un studio ,asta insemnand impartirea veniturilor realizate , cu toate ca de cele mai multe ori aceste venituri independente sunt situate sub sumele din pozele atasate.

Am sa pun aici cateva poze cu incasarile modelelor BeYou Studio in ideea ca va ajuta sa luati o decizie ;) , cu precizarea ca noi nu promitem si nu oferim bani cazuti din cer sau viata roz si nici vacante in maldive ...... dar suntem siguri ca daca sunteti serioase, suficient de motivate si rabdatoare o sa vi le permiteti voi singure :')

,

,

,

;)
Pentru mai multe detalii despre BeYou Studio accesati https://www.beyou-studio.ro/
BeYou Studio

Dovada faptului ca nu facem promisiuni neacoperite .... incasarile vorbesc de la sine ...

Pentru a ajunge la aceste incasari pe perioada este nevoie de 3 elemente :

* Serioziate

* Implicare

* Studioul Potrivit ;)

Te-ai saturat sa lucrezi pe cateva sute de dolari pe perioada si sa nu simti nici o satisfactie materiala ?

Alege BeYou Studio si te vom indruma .

Pentru mai multe detalii sau programarea unui interviu : www.beyou-studio.ro

No avatar
Guest

BeYou Studio;19500 wrote: Dovada faptului ca nu facem promisiuni neacoperite .... incasarile vorbesc de la sine ...

Pentru a ajunge la aceste incasari pe perioada este nevoie de 3 elemente :

* Serioziate

* Implicare

* Studioul Potrivit ;)

Te-ai saturat sa lucrezi pe cateva sute de dolari pe perioada si sa nu simti nici o satisfactie materiala ?

Alege BeYou Studio si te vom indruma .

Pentru mai multe detalii sau programarea unui interviu : www.beyou-studio.ro

hahaha asta e buna rau... etaleaza rezultatele constante zilnice "print screen uri" ale modelelor . nu zile de top sau cu mult noroc sau zile cand "stiti voi mai multe la ce ma refer ;) "... etaleaza ceva "constant" real "daily" >"weekly" si nu VISE :))) .
BeYou Studio

Mrvc;19504 wrote: hahaha asta e buna rau... etaleaza rezultatele constante zilnice "print screen uri" ale modelelor . nu zile de top sau cu mult noroc sau zile cand "stiti voi mai multe la ce ma refer ;) "... etaleaza ceva "constant" real "daily" >"weekly" si nu VISE :))) .

Draga Mrvc intentia mea nu este sa inru in polemica cu tine dar nu inteleg de ce te bagi in topicul asta daca nu ai nimic concret de spus / aratat ,doar de dragul de a arunca cu noroi in imaginea unui studio ?

Daca tu crezi ca este vorba doar despre noroc,vise si cateva zile de top pentru a ajunge la aceste incasari ... lucrul asta imi spune multe despre seriozitatea si profesionalismul cu care ai alcatuit ghidul tau pentru modele de top , in schimbul caruia ceri suma de 300 de lei (paraca asa scrie peste tot pe forumuri ) ....:">:">:">

Am rugamintea sa nu mai intervii pe acest topic daca nu ai nimic palpabil / demonstrabil .

Iti urez mult succes in ceea ce faci tu si sa fii atat de ocupat incat sa nu ai timp sa-ti mai expui parerile eronate pe aici ;;) .

Sper sa nu o iei prea personal , dar era o vorba mai veche care spunea cam asa strugurii sunt acri cand nu ajungi la ei .

O seara buna
No avatar
Guest

BeYou Studio;19514 wrote: Draga Mrvc intentia mea nu este sa inru in polemica cu tine dar nu inteleg de ce te bagi in topicul asta daca nu ai nimic concret de spus / aratat ,doar de dragul de a arunca cu noroi in imaginea unui studio ?

Daca tu crezi ca este vorba doar despre noroc,vise si cateva zile de top pentru a ajunge la aceste incasari ... lucrul asta imi spune multe despre seriozitatea si profesionalismul cu care ai alcatuit ghidul tau pentru modele de top , in schimbul caruia ceri suma de 300 de lei (paraca asa scrie peste tot pe forumuri ) ....:">:">:">

Am rugamintea sa nu mai intervii pe acest topic daca nu ai nimic palpabil / demonstrabil .

Iti urez mult succes in ceea ce faci tu si sa fii atat de ocupat incat sa nu ai timp sa-ti mai expui parerile eronate pe aici ;;) .

Sper sa nu o iei prea personal , dar era o vorba mai veche care spunea cam asa strugurii sunt acri cand nu ajungi la ei .

O seara buna

De ce ma bag? Pt ca tu ai fost cel care mai atacat in posturile mele de inceput...
Diferenta dintre noi e clara si foarte simpla... EU nu atac pe nimeni,eu dau ceva TRUE OAMENILOR din aceasta comunitate.
Deschid ochii modelelor incepatoare si fac tinerii sa inteleaga ce minciuni sunt in spatele reclamelor.
Fac lumina pt cei care sunt inca pe intuneric ;) probabil nicodata nu as fi intrat in postul tau daca nu veneai sa ABEREZI si sa razi AIUREA de ceva REAL cel ofer/sustin/prezint oricarui incepator.
Iti inteleg frustrarea si supararea cand cineva din interior demasca totul... si vine si spune in gura mare cum sta treaba cu adevarat.
Daca nu ar fi asa cum zic Eu... nu vad de ce ai fi deranjat de postul meu :))).
Sunt 100% ca ceea ce vorbesc aici si actualele colaborari cu suport si curs pe care deja le am vor vorbi de la sine ;).
Si in legatura cu ce ai scris mai nu se potriveste pt ca eu am.de aninde zile propria vie unde imi cultiv strugurii ;) si vorba cuiva hahaha "nu am cum sa poftesc la.altii;) "
Stii vb aia ... Ai valoare numa cand poti genera valoare in vietile altora ;)
BeYou Studio

Mrvc;19516 wrote: De ce ma bag? Pt ca tu ai fost cel care mai atacat in posturile mele de inceput...
Diferenta dintre noi e clara si foarte simpla... EU nu atac pe nimeni,eu dau ceva TRUE OAMENILOR din aceasta comunitate.
Deschid ochii modelelor incepatoare si fac tinerii sa inteleaga ce minciuni sunt in spatele reclamelor.
Fac lumina pt cei care sunt inca pe intuneric ;) probabil nicodata nu as fi intrat in postul tau daca nu veneai sa ABEREZI si sa razi AIUREA de ceva REAL cel ofer/sustin/prezint oricarui incepator.
Iti inteleg frustrarea si supararea cand cineva din interior demasca totul... si vine si spune in gura mare cum sta treaba cu adevarat.
Daca nu ar fi asa cum zic Eu... nu vad de ce ai fi deranjat de postul meu :))).
Sunt 100% ca ceea ce vorbesc aici si actualele colaborari cu suport si curs pe care deja le am vor vorbi de la sine ;).
Si in legatura cu ce ai scris mai nu se potriveste pt ca eu am.de aninde zile propria vie unde imi cultiv strugurii ;) si vorba cuiva hahaha "nu am cum sa poftesc la.altii;) "
Stii vb aia ... Ai valoare numa cand poti genera valoare in vietile altora ;)

Pentru a clarifica aceasta situatie in care imaginea BeYou Studio are de suferit voi revenii cu un nou set de poze la cererea domnului Mrcv.

Dupa ce iti demonstrez ca nu suntem genul de studio care sa VINDEM VISE , iar daca ai fi acordat mai multa atentie posturilor anterioar ai fi observat ca DE FIECARE DATA se specifica faptul ca este nevoie de seriozitate si implicare pntru a atinge aceste incasari si nicidecum nu se spune alege BeYou Studio si uiti de griji si de probleme ...

ASTEPT SCUZELE TALE PUBLICE AICI , DACA AI TARIA DE CARACTER SA O FACI SI SA ITI ASUMI GRESALA FACUTA LA ADRESA NOASTRA

ESTE VORBA DE FOARTE MULTA MUNCA IN SPATELE ACESTOR POZE , nu poti face astfel de afirmatii stand in confortul din spatele unei tastaturi in timp ce un model munceste pentru a obtine ceea ce tu vezi PROBABIL DOAR IN POZE /:)

Voi pune punct aici . Nu vreu sa continuam aceasta discutie pentru ca nu fac altceva decat sa ma incarc cu energia ta negativa pe care o emani.

O seara buna tuturor si spor la bani , revin in zilele urmatoare cu pozele promise
No avatar
Guest

BeYou Studio;19518 wrote: Pentru a clarifica aceasta situatie in care imaginea BeYou Studio are de suferit voi revenii cu un nou set de poze la cererea domnului Mrcv.

Dupa ce iti demonstrez ca nu suntem genul de studio care sa VINDEM VISE , iar daca ai fi acordat mai multa atentie posturilor anterioar ai fi observat ca DE FIECARE DATA se specifica faptul ca este nevoie de seriozitate si implicare pntru a atinge aceste incasari si nicidecum nu se spune alege BeYou Studio si uiti de griji si de probleme ...

ASTEPT SCUZELE TALE PUBLICE AICI , DACA AI TARIA DE CARACTER SA O FACI SI SA ITI ASUMI GRESALA FACUTA LA ADRESA NOASTRA

ESTE VORBA DE FOARTE MULTA MUNCA IN SPATELE ACESTOR POZE , nu poti face astfel de afirmatii stand in confortul din spatele unei tastaturi in timp ce un model munceste pentru a obtine ceea ce tu vezi PROBABIL DOAR IN POZE /:)

Voi pune punct aici . Nu vreu sa continuam aceasta discutie pentru ca nu fac altceva decat sa ma incarc cu energia ta negativa pe care o emani.

O seara buna tuturor si spor la bani , revin in zilele urmatoare cu pozele promise

Puteai sa faci acele postari saptamanale sau zilnice si nu doar sa etalezi o suma aiurea. ;) Nu caut sa stric imaginea nimanui in cazul in care vrei sa o dai in VICTIMA ;) . nu mai mieuna pe aici ci fi transparent .
"dupa ce iti demonstrez" nu e nevoie pt mn sa demonstrezi nimic, nu sunt ANAF ul sau alta institutie... am cerut sa fi transparent si sa nu duci modelele in eroare cu zaharelul ;) sa o faci pt modelele incapatoare si nu pt mn, eu nu sunt curios de tn sau afacerea ta.
In legatura cu scuzele, hahaha Cum sa imi cer scuze pt ceva real ce sustin? uai uai mai baiatule, cred ca ai luat o razna !!!

Etaleaza munca pe 1 an de zile a diferitelor modele in cateva fisiere de downloadat sa fie la accesarea oricui fara photoshop sau alte modificari sa pici in picioare ;) si dupa POATE te crede cineva .
NU fiti naive fetelor, fiti libere si independente .
E clar ca nu vrei sa continui aceasta discutie pt ca te afunzi in subiecte in care nu ai argumente reale . Eu pot sa vb ani la rand pt ca ceea ce sustin e true si testat in peste 11 ani de activitate "day by day" ;) . deci ... fi tu, fi OM , fi SINCER si direct si incearca sa intelegi ca aici vorbesti cu oameni si nu cu roboti.
Lumea poate sa citeasca clar, de la primele posturi, eu nu am scris/ legat de nimeni ceva negativ ci altii au venit si au aruncat cu noroi in chestii pe care nu le cunosc, fiind nevoit sa ma argumentez in fata acestei comunitati, cum o voi face mereu si foarte clar de cate ori va fi nevoie.
BeYou Studio

Draga Mrvc Toti suntem buni la dat din degetele si scris lucruri urate despre altii, dar cu ce ramai tu dupa tot can-canul asta pe care l-ai facut ?
Mult succes pe viitor asa cum am mai spus!

Mai jos regasiti si cateva poze care sper eu sa fie suficient de concludente si sa demonstreze faptul ca nu incercam sa pacalim pe nimeni .... spor la banuti tuturor si mult calm :P

Pentru mai multe detalii si / sau programarea unui interviu : https://www.beyou-studio.ro

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

'

Nu este vorba despre noroc sau doar o zi reusita ;)

Este vorba despre seriozitatea cu care tratam acest job
No avatar
Guest

BeYou Studio;19526 wrote: Draga Mrvc Toti suntem buni la dat din degetele si scris lucruri urate despre altii, dar cu ce ramai tu dupa tot can-canul asta pe care l-ai facut ?
Mult succes pe viitor asa cum am mai spus!

Mai jos regasiti si cateva poze care sper eu sa fie suficient de concludente si sa demonstreze faptul ca nu incercam sa pacalim pe nimeni .... spor la banuti tuturor si mult calm :P

Pentru mai multe detalii si / sau programarea unui interviu : https://www.beyou-studio.ro

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

'

Nu este vorba despre noroc sau doar o zi reusita ;)

Este vorba despre seriozitatea cu care tratam acest job
Nu caut sa vorbesc urat despre nimeni, ci aduc doar argumente si analizez oamenii care se iau de mine ...
Lumea de pe acest forum poate clar sa vada cine a scris primul urat despre cine... o sa traga singuri concluziile ;) in caz ca ai pierderi de memorie.
Nu caut cearta cu nimeni si nu ma pasioneaza povestile cu pesti si visele pe care incerci sa le vinzi tinerilor cu poze aiurea...posteaza incasarile pe un an de zile fara retusuri...taie doar numele modelelor si baga lista completa pe zi...cu sesiuni x $/per privat etc... nu foi taiate adaugate photoshopate :))) probabil lor le vinzi VISE , dar mie niciodata. astea nu sunt argumente sunt alte "cacaturi" modificate /lipite una din alta etc.. si probabil dupa multe analize o sa iti spun/spunem daca ai forst true sau umbli iar cu smecherii ca pana acuma.
Tu te-ai luat de cursul meu la inceput ... aici iti si explic despre ce vb.
"Salutare Mrcv tu vrei sa spui ca in cele 21 de pagini explici totul de la A - Z si dupa ce o sti termine de citi lucrarea se bagi X sau Y la treaba si PUFFFFF se intampla minunea ?

Cum puteti face astfel de afirmatii mai oameni buni .... si cand e cu moralul la pamant ce trebuie sa faca sa mai citeasca iarasi cele 21 de pagini sau o sa urmeze un alt capitol ?

Mai -mai ca ma tenteaza si pe mine sa iti cumpar lucrarea ..... dara inca oscilez "

Fara sa ma cunosti, fara sa imi citesti munca, sau fara sa imi analizezi suportul 24/7 pe care il ofer si o voi face in continuare pt fiecare model independent ;) ti-ai dat cu parerea ..tu atotputernicul reprezentant al studioului X sau ce esti,..ca sincer nus curios.

Abordarea ta mi-a dat clar de inteles frustrarea ce o porti in tine, succesul pe care "vrei sa il etalezi dar nu este" pt ca daca ar merge totul asa bine nu ai fi deranjat de ceea ce zice lumea ...si asa mai departe :) ;)
:*
No avatar
Guest

Cand omul nu mai are argumente ...se apuca sa dea REPORT celor care spun lucrurilor pe nume.

Respectati membrii ai acestui forum, va rog sa cititi cu atentie sa intelegeti unde e situat acest domn/studio sau ce vrea el sa reprezinte .
Aveti respectele mele. Multumesc!
Scrie răspuns