BeYou Studio;19518 wrote: Pentru a clarifica aceasta situatie in care imaginea BeYou Studio are de suferit voi revenii cu un nou set de poze la cererea domnului Mrcv.
Dupa ce iti demonstrez ca nu suntem genul de studio care sa VINDEM VISE , iar daca ai fi acordat mai multa atentie posturilor anterioar ai fi observat ca DE FIECARE DATA se specifica faptul ca este nevoie de seriozitate si implicare pntru a atinge aceste incasari si nicidecum nu se spune alege BeYou Studio si uiti de griji si de probleme ...
ASTEPT SCUZELE TALE PUBLICE AICI , DACA AI TARIA DE CARACTER SA O FACI SI SA ITI ASUMI GRESALA FACUTA LA ADRESA NOASTRA
ESTE VORBA DE FOARTE MULTA MUNCA IN SPATELE ACESTOR POZE , nu poti face astfel de afirmatii stand in confortul din spatele unei tastaturi in timp ce un model munceste pentru a obtine ceea ce tu vezi PROBABIL DOAR IN POZE /:)
Voi pune punct aici . Nu vreu sa continuam aceasta discutie pentru ca nu fac altceva decat sa ma incarc cu energia ta negativa pe care o emani.
O seara buna tuturor si spor la bani , revin in zilele urmatoare cu pozele promise
Puteai sa faci acele postari saptamanale sau zilnice si nu doar sa etalezi o suma aiurea.

Nu caut sa stric imaginea nimanui in cazul in care vrei sa o dai in VICTIMA

. nu mai mieuna pe aici ci fi transparent .
"dupa ce iti demonstrez" nu e nevoie pt mn sa demonstrezi nimic, nu sunt ANAF ul sau alta institutie... am cerut sa fi transparent si sa nu duci modelele in eroare cu zaharelul

sa o faci pt modelele incapatoare si nu pt mn, eu nu sunt curios de tn sau afacerea ta.
In legatura cu scuzele, hahaha Cum sa imi cer scuze pt ceva real ce sustin? uai uai mai baiatule, cred ca ai luat o razna !!!
Etaleaza munca pe 1 an de zile a diferitelor modele in cateva fisiere de downloadat sa fie la accesarea oricui fara photoshop sau alte modificari sa pici in picioare

si dupa POATE te crede cineva .
NU fiti naive fetelor, fiti libere si independente .
E clar ca nu vrei sa continui aceasta discutie pt ca te afunzi in subiecte in care nu ai argumente reale . Eu pot sa vb ani la rand pt ca ceea ce sustin e true si testat in peste 11 ani de activitate "day by day"

. deci ... fi tu, fi OM , fi SINCER si direct si incearca sa intelegi ca aici vorbesti cu oameni si nu cu roboti.
Lumea poate sa citeasca clar, de la primele posturi, eu nu am scris/ legat de nimeni ceva negativ ci altii au venit si au aruncat cu noroi in chestii pe care nu le cunosc, fiind nevoit sa ma argumentez in fata acestei comunitati, cum o voi face mereu si foarte clar de cate ori va fi nevoie.