Atentie! Se racoleaza pe forum fete naive pt Germania

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
Guest

Racolatorii de pe forum sunt foarte isteti si posteaza subiecte de genu caut colega/ ..pt videochat, ofera cazare conditii de lux, etc,:-O etc..
Nu fiti naive, in momentul in care ii contactezi iti raspund ca sunt in Germania si au nevoie acolo de fete la ''treaba'', mare atentie , sunt f inventivi si ofera multe!!! (MaiaVon)
helen

multumim jolie30
Helen:-*:-*:-*
Jasmine

jolie30;9456 wrote: Racolatorii de pe forum sunt foarte isteti si posteaza subiecte de genu caut colega/ ..pt videochat, ofera cazare conditii de lux, etc,:-O etc..
Nu fiti naive, in momentul in care ii contactezi iti raspund ca sunt in Germania si au nevoie acolo de fete la ''treaba'', mare atentie , sunt f inventivi si ofera multe!!! (MaiaVon)

Da, Jolie, am vazut si eu. :) eu mereu le-am recomandat fetelor de pe forum sa aiba grija ce fac si cu cine, dar mai departe e treaba lor. Eu am tot zis ca e mai bine sa lucreze ori cu studiouri de incredere, ori de acasa, dar NU CU STRAINI SI NU CU DUBIOSI. AVETI GRIJA FETELOR!
Scrie răspuns