Angajez modele

Daca esti model in cautarea unui loc de munca in orasul tau sau daca esti studio si faci angajari, posteaza aici anuntul tau.
No avatar
RamonaA

Angajez modele videochat, valabil din iunie! Dar pana atunci ne putem intalnii la o cafea sa discutam, daca vrei sa lucrezi intr-un ambient placut, sa nu te simti ca la un loc de munca ci mai mult ca intr-un cerc de prieteni, te astept sa ne cunoastem. Confidentialitate oferita din partea noastra este de 100%. Se lucreaza pe site-uri freemium (bazat pe freechat, nu pe privat), lucrand pe site-uri de acest gen avem urmaroarele beneficii:banii se fac mult mai repede si mai usor, fara sute de ore online, fara pozitii fixe in camera, fara penalizari pe site-uri, fara tinute ridicole (te poti imbraca oricum te simti bine). Salariul se plateste bilunar. Echipamentele sunt si ele deasemenea de inalta calitate! Daca te-am facut curioasa ne putem vedea sa stam putin de vorba, iar apoi alegerea este la tine! Da-mi un pm aici si vom vorbii apoi pe whatsapp pentru detalii. Este un concept putin mai diferit, sa ne putem si distra in timp ce facem bani. Contacteaza-ma si am sa iti povestesc!
Scrie răspuns