Spliter pentru streamate

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Sara.delicious

Am tot cautat , sunt noua in domeniu , dar nu gasesc un spliter bun functional , sa pot face pe mai multe site-uri
No avatar
Guest

Sara.delicious;18905 wrote: Am tot cautat , sunt noua in domeniu , dar nu gasesc un spliter bun functional , sa pot face pe mai multe site-uri

buna, WebCamSplitter Pro te va ajuta cu siguranta ;) .
fie ca folosesti webcam sau camera video cu placa de captura

multa bafta !
Sara.delicious

Il am instalat dar merge pe livejasmine dar pe streamate da eroare si nu se conecteaza..
Multumesc
Nord

Sara.delicious;18907 wrote: Il am instalat dar merge pe livejasmine dar pe streamate da eroare si nu se conecteaza..
Multumesc

Streamate nu o sa functioneze cu nici un slitter mai ales prin encoder ei doresc sa faci broadcast doar pe site-ul lor! insa poti folosi doua camere fara probleme una pentru streamate si una pentru celelalte site-uri!
Live Cams | Live Sex |
Sara.delicious

Cine face de acasa si face pe mai multe situri , foloseste 2 camere web?
Nord

Sara.delicious;18936 wrote: Cine face de acasa si face pe mai multe situri , foloseste 2 camere web?

Poti folosii doar o camera si un splitter pentru toate site-urile doar ca asta nu functioneaza si pe streamate!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Guest

Sara.delicious;18936 wrote: Cine face de acasa si face pe mai multe situri , foloseste 2 camere web?

Da se folosesc 2 si spliter chiar si 3 camere uneori cu 2 splitere depinde pe ce site uri lucrezi in acelasi timp. pt ca unele nu accepta nude in free/public chat si atunci esti nevoit sa le folosesti din alta pozitie.
Mai e si chestia ca unele au rezolutii mai mici si la unele vrei sa dai stream in full HD sau minim 720 si altele au mult mai mici.

Multa bafta si putere de gestionat situatiile cat mai profitabil !;)
No avatar
Guest

Dacă folosești SM broadcast, da, nu merge cu splitter. Dacă vrei să faci split, renunța la SMB și folosește OBS in locul lui. Simplu :)
No avatar
Guest

Nord;18934 wrote: Streamate nu o sa functioneze cu nici un slitter mai ales prin encoder ei doresc sa faci broadcast doar pe site-ul lor! insa poti folosi doua camere fara probleme una pentru streamate si una pentru celelalte site-uri!

Si tu chiar crezi că nimeni nu face split pe sm? 😁

Permite-mi o corecție: nu merge nici un splitter prin SM Broadcast. Se poate cu alt encoder, OBS. La fel cum se putea prin FMLE.
Sara.delicious

Ce inseamna OBS?
Scrie răspuns