Spliter pentru streamate
- Sara.delicious
Am tot cautat , sunt noua in domeniu , dar nu gasesc un spliter bun functional , sa pot face pe mai multe site-uri
-
Guest
Sara.delicious;18905 wrote: Am tot cautat , sunt noua in domeniu , dar nu gasesc un spliter bun functional , sa pot face pe mai multe site-uri
buna, WebCamSplitter Pro te va ajuta cu siguranta
.
fie ca folosesti webcam sau camera video cu placa de captura
multa bafta !
buna, WebCamSplitter Pro te va ajuta cu siguranta
fie ca folosesti webcam sau camera video cu placa de captura
multa bafta !
- Sara.delicious
Il am instalat dar merge pe livejasmine dar pe streamate da eroare si nu se conecteaza..
Multumesc
Multumesc
Sara.delicious;18907 wrote: Il am instalat dar merge pe livejasmine dar pe streamate da eroare si nu se conecteaza..
Multumesc
Streamate nu o sa functioneze cu nici un slitter mai ales prin encoder ei doresc sa faci broadcast doar pe site-ul lor! insa poti folosi doua camere fara probleme una pentru streamate si una pentru celelalte site-uri!
Multumesc
Streamate nu o sa functioneze cu nici un slitter mai ales prin encoder ei doresc sa faci broadcast doar pe site-ul lor! insa poti folosi doua camere fara probleme una pentru streamate si una pentru celelalte site-uri!
Live Cams | Live Sex |
- Sara.delicious
Cine face de acasa si face pe mai multe situri , foloseste 2 camere web?
-
Guest
Sara.delicious;18936 wrote: Cine face de acasa si face pe mai multe situri , foloseste 2 camere web?
Da se folosesc 2 si spliter chiar si 3 camere uneori cu 2 splitere depinde pe ce site uri lucrezi in acelasi timp. pt ca unele nu accepta nude in free/public chat si atunci esti nevoit sa le folosesti din alta pozitie.
Mai e si chestia ca unele au rezolutii mai mici si la unele vrei sa dai stream in full HD sau minim 720 si altele au mult mai mici.
Multa bafta si putere de gestionat situatiile cat mai profitabil !;)
Da se folosesc 2 si spliter chiar si 3 camere uneori cu 2 splitere depinde pe ce site uri lucrezi in acelasi timp. pt ca unele nu accepta nude in free/public chat si atunci esti nevoit sa le folosesti din alta pozitie.
Mai e si chestia ca unele au rezolutii mai mici si la unele vrei sa dai stream in full HD sau minim 720 si altele au mult mai mici.
Multa bafta si putere de gestionat situatiile cat mai profitabil !;)
-
Guest
Dacă folosești SM broadcast, da, nu merge cu splitter. Dacă vrei să faci split, renunța la SMB și folosește OBS in locul lui. Simplu 
-
Guest
Nord;18934 wrote: Streamate nu o sa functioneze cu nici un slitter mai ales prin encoder ei doresc sa faci broadcast doar pe site-ul lor! insa poti folosi doua camere fara probleme una pentru streamate si una pentru celelalte site-uri!
Si tu chiar crezi că nimeni nu face split pe sm?
Permite-mi o corecție: nu merge nici un splitter prin SM Broadcast. Se poate cu alt encoder, OBS. La fel cum se putea prin FMLE.
Si tu chiar crezi că nimeni nu face split pe sm?
Permite-mi o corecție: nu merge nici un splitter prin SM Broadcast. Se poate cu alt encoder, OBS. La fel cum se putea prin FMLE.