Hello!
As vrea sa aduc in atentie o problema ciudata pe care o intamplin pe site-ul streamate.
Probabil ca multi sunteti deja la curent cu inghetarea tuturor conturilor ale procesatorului de plati epayservice si imposibilitatea de a transfera/ scoate ceva din conturi/ de pe cardurile lor.
In aceeasi zi in care am primit email de la epay ca au blocat tot, mai precis 24.02, am incercat sa schimb metoda de plata de pe contul de streamate .
Surpriza, pe contul meu, care avea ca metoda selectata epayservice, nu pot schimba metoda de plata, ori de cate ori incerc imi apare eroarea "Cannot display this information at this time. Try refreshing your page".
Bineinteles ca le-am scris tone de emailuri celor de la streamate, primesc mereu acelasi raspuns "Your message has been forwarded to appropriate department and is still being researched." si oricat as insista, pentru ca totusi din 24.02 a cam trecut ceva timp de cand am totul blocat, nu obtin mai mult de "We do not have an update for you. We will notify you when we receive more information. We appreciate your patience".
Eu nu prea cred in coincidente si mi se pare foarte ciudat faptul ca, exact acum cand s-au blocat conturile pe epay, eu nu pot schimba nici metoda de plata pe streamate, in conditiile in care am verificat cu cineva care are deasemenea cont la ei, dar avea metoda selectata paxum si este totul ok, o poate schimba metoda, nu are nimic blocat, nicio eroare.
Poate am noroc sa pot discuta cu cineva care se confrunta cu aceeasi problema.
Zi frumoasa tuturor!
Attached files