revin cu un topic nou din moment ce nimeni nu zice ceva concret , mai intreb o data :
a primit ceva banii in cont de la mfc ? prin international wire transfer . sunt ff ingrijorata , mfc nu raspunde la mailuri , am vb cu banca a zis sa vb cu expeditorul :-S , poate voi ati primit ?
wire transfer
ralucka;10906 wrote: revin cu un topic nou din moment ce nimeni nu zice ceva concret , mai intreb o data :
a primit ceva banii in cont de la mfc ? prin international wire transfer . sunt ff ingrijorata , mfc nu raspunde la mailuri , am vb cu banca a zis sa vb cu expeditorul :-S , poate voi ati primit ?
ma anunti si pe mine daca/cand ii primesti
ma anunti si pe mine daca/cand ii primesti
ralucka;10928 wrote: in 2018 sa primesti un international wire in 7 zile .. pff da e ceva , bine ca mi au verificat contul de paxum , urmatoarea plata o am pe paxum si imi adaug contul in lei si gata , am niste nervi ...
merge paxum? o sa imi fac si eu cont,dar am inteles ca nu mai o sa mearga nici ala mult
merge paxum? o sa imi fac si eu cont,dar am inteles ca nu mai o sa mearga nici ala mult
da nu stiu ce sa zic m-am saturat , pe astia de la site ii intereseaza doar sa ia ei banii si pe modele le da dracu, le-am trimis la mfc un email si cica sa le dau la sf saptamanii inca un email daca nu primesc nimic . ii doare in cur de noi ... nici chef sa mai lucrez numai am