Wire mfc

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Keke

Eu zic ca se rezolva..de fiecare data cand nu raspund la timp este pt ca se ocupa de pb,cel putin asa a fost atunci cu super delay-urile pe Wire cand a cazut fcp..scrie-ne cand ai noutati.E pozitiv faptul ca ti-au raspuns la e-mail.
Alexabubu

Keke;18974 wrote: Eu zic ca se rezolva..de fiecare data cand nu raspund la timp este pt ca se ocupa de pb,cel putin asa a fost atunci cu super delay-urile pe Wire cand a cazut fcp..scrie-ne cand ai noutati.E pozitiv faptul ca ti-au raspuns la e-mail.
s eu abia astept sa vad ca mi a aprobat.. Doar ca ma gandesc sa nu fie o problm d la BT.. Pentru ca am avut wire selectat..am primit banii mereu p cardul BT s dupa m am trezit peste noapte ca mfc ul mi a anulat wire ca metoda d plata. Chiar nu mi s a mai intamplat. S faptu ca dureaza atat sa aprobe nu prea e ok..
No avatar
Keke

[QUOTE=Alexabubu;18975]s eu abia astept sa vad ca mi a aprobat.. Doar ca ma gandesc sa nu fie o problm d la BT.. Pentru ca am avut wire selectat..am primit banii mereu p cardul BT s dupa m am trezit peste noapte ca mfc ul mi a anulat wire ca metoda d plata. Chiar nu mi s a mai intamplat. S faptu ca dureaza atat sa aprobe nu prea e ok..[/QUOTE
Just in case,ai si alta metoda de plata disponibila?
Alexabubu

Keke;18976 wrote: [QUOTE=Alexabubu;18975]s eu abia astept sa vad ca mi a aprobat.. Doar ca ma gandesc sa nu fie o problm d la BT.. Pentru ca am avut wire selectat..am primit banii mereu p cardul BT s dupa m am trezit peste noapte ca mfc ul mi a anulat wire ca metoda d plata. Chiar nu mi s a mai intamplat. S faptu ca dureaza atat sa aprobe nu prea e ok..[/QUOTE
Just in case,ai si alta metoda de plata disponibila?

cardul paxum..p care nici macar nu l am activat. Daca nu mi aproba pana maine dupamiaza..e cam nasoala treaba
No avatar
Keke

Alexabubu;18977 wrote: [QUOTE=Keke;18976]

cardul paxum..p care nici macar nu l am activat. Daca nu mi aproba pana maine dupamiaza..e cam nasoala treaba

Daca Wire e disponibil si e BT care este piedica,poate poti deschide un cont la alta banca?
Alexabubu

Keke;18978 wrote: [QUOTE=Alexabubu;18977]

Daca Wire e disponibil si e BT care este piedica,poate poti deschide un cont la alta banca?

nu e nicio piedica..doar ca e multa bataie d cap s eu mereu am folosit bt..e mai ok la comisioane in opinia mea.. Dar chiar nu vad motivul de ce sa numai mearga BT ul la wire asa deodata. Oare banca numai primeste bani din surse "suspecte":))
No avatar
Keke

Alexabubu;18979 wrote: [QUOTE=Keke;18978]

nu e nicio piedica..doar ca e multa bataie d cap s eu mereu am folosit bt..e mai ok la comisioane in opinia mea.. Dar chiar nu vad motivul de ce sa numai mearga BT ul la wire asa deodata. Oare banca numai primeste bani din surse "suspecte":))

Cu cei de la bt ai vb?sau preferi sa nu comunici pe acest aspect?....
Alexabubu

Keke;18980 wrote: [QUOTE=Alexabubu;18979]

Cu cei de la bt ai vb?sau preferi sa nu comunici pe acest aspect?....
nu discut cu ei..intai astept sa vad mfc ul daca imi aproba.. Oricum la c mentalitate incuiata avem in tara asta..nu cred ca as putea vreodata sa discut cu cineva d la vreo banca despre chat .:) iar daca nu mai se poate lucra cu bt ul imi fac card la alta banca s cam atat..
No avatar
Keke

Alexabubu;18981 wrote: [QUOTE=Keke;18980]
nu discut cu ei..intai astept sa vad mfc ul daca imi aproba.. Oricum la c mentalitate incuiata avem in tara asta..nu cred ca as putea vreodata sa discut cu cineva d la vreo banca despre chat .:) iar daca nu mai se poate lucra cu bt ul imi fac card la alta banca s cam atat..

Ah..prejudecatile astea..sa ne scrii cum se rezolva 💋💋
Alexabubu

Keke;18982 wrote: [QUOTE=Alexabubu;18981]

Ah..prejudecatile astea..sa ne scrii cum se rezolva 💋💋

sigur..dar chiar sunt curioasa..a mai patit cineva care foloseste wire ca metoda d plata p card bt asa.. ? Sau sunt un caz unicat:)) ma gandesc daca era vreo problm d la bt m ar fi sunat astia d la banca sau as fi primit vreo notificare ceva p aplicatie..dar e totu blank.. Suspecta treaba
Scrie răspuns