Cine este această tipa sau acest individ cu numele ITgirl??? Că
m a făcut în fel și chip la ultimul topic cu Xlove, de parcă era problema ei să mă judece dau ceva!:;))) O știe/ îl știe cine cineva , va rog??? Unii văd că intră aici doar sa critice și să insulte pe ceilalți!.. păcat. ..lipsa de profesionalism și de educație și de tot!.. păcat!..
O știe cineva????
Doamne fereste.Chiar ai ceva pe creier.Am urmarit discutia si chiar nu a zis nimic rau de tine persoana respectiva.Nu cunosc nici acea persoana si nici pe tine.Dar sigur tu ai ceva pe creier.Asta este si motivul pentru care ai fost data afara de pe acel site.
Și nu pot înțelege de çe criticati aiurea persoana mea în fel și chip, cand nu ne cunoaștem!.. despre asta e vb!:)) Sau poate sunteți și voi de la site sau colaboratori de ai lor!.. rusinica!:)))) Nu poate omul aci scrie nimic, că săriți 10 și îi dați în cap și îl criticați că pe in criminal!.. despre asta e vb.. aveți o gândire comunistă!..
))
Și încetează să fii duplicitar! Aici scrii ceva și în mesaj scrii altceva, și mă inviți sa colaboram!:))) Pai decide- te,nene Figuri sau cine ești..ce anume dorești ..daca nu îți spun eu vreo 3 de noroc!.. nu mă lua de parcă sunt de pe strada,că nu sunt.., nici vreo troglodita născută ieri..- deci un pic de decenta și de bun simt.. - chiar nu strica.., zău..eu v am întrebat ceva pe toți, așa că era suficient sa zici: da sa nu.. simplu..nu să critici aiurea daca nu cunoști situația..nici nu o cunoști pe ea..și nici pe mine!..
.unii văd că intrați aici doar sa insultati și să criticați în stânga și în dreapta..ca niște pensionari obosiți și plictisiți!:))) Rusinica!:!::)))))