Tentativa de phishing pe Chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
clara123

Mare atentie la mesajele pe care le primiti in camera pe Chaturbate. Tocmai ce am primit in camera mesajul din atasament. Linkul duce catre un site care seamana cu interfata chaturbate, dar este o tentativa de a fura parolele modelelor. domeniul seamana, este chatrudate in loc de chaturbate. Probabil ca nici utilizatorul care a trimis mesajul nu stie despre ce e vorba, cineva i-a spart contul si il foloseste pentru asa ceva.

Daca mai stiti si alte metode de phishing sau alte tepe, va rog sa le spuneti

** Update **
Camera respectiva a fost blocata la 10 minute dupa ce am raportat-o la chaturbate. Cred ca m-am prins cum functioneaza si smecheria. Cel care face asta deschide cont de model pe chaturbate si face broadcast la o filmare, ceva atractiv. Nu cred ca sta sa isi valideze contul pentru ca nu scoate bani. Primeste cativa tokeni si apoi ii foloseste ca sa trimita mesaje altor modele. Unele pica in plasa si se logheaza incearca sa se logheze pe site-ul de phishing. Astfel individul are datele de login ale utilizatorului. Si cum multe modele au aceiasi parola peste tot...din cateva incercari are acces si in contul de mail si in contul de plata. Si uite asa ramai fara bani si te intrebi cum. Am cunostinte care au patit asta si nu e deloc placut. Asa ca mare grija si cand vedeti astfel de lucruri raportati-le imediat site-ului. Doar asa va asigurati ca acesti indivizi nu pacalesc pe nimeni
Ale004

Am primit si eu un link pe mail recent. Copia identic interfata yahoo ului. Daca nu esti atent la autorul mailului .. o cam faci de oaie :))
No avatar
wetladyjoy

Ale004;13231 wrote: Am primit si eu un link pe mail recent. Copia identic interfata yahoo ului. Daca nu esti atent la autorul mailului .. o cam faci de oaie :))

si eu am patit acum cateva luni si mi s a furat contul.aveti grija
No avatar
Budincacupaine

Un motiv in plus sa avem parole diferite pt emailuri si parole diferite pentru siteuri. Chiar si la mailuri e bine parola de la yahoo sa nu fie aceeasi cu cea de la gmail iar parola de mfc sa nu fie aceeasi cu cea de cb. Ori le scrieti pe foaie ori va faceti un document word si il pastrati pe desktop. E si mai comod sa dati copy paste asta in cazul in care nu ati selectat sa va memoreze parolele sau pt atunci cand stergeti cache la browsere.
arabu1988

clara123;13229 wrote: Mare atentie la mesajele pe care le primiti in camera pe Chaturbate. Tocmai ce am primit in camera mesajul din atasament. Linkul duce catre un site care seamana cu interfata chaturbate, dar este o tentativa de a fura parolele modelelor. domeniul seamana, este chatrudate in loc de chaturbate. Probabil ca nici utilizatorul care a trimis mesajul nu stie despre ce e vorba, cineva i-a spart contul si il foloseste pentru asa ceva.

** Update **
Camera respectiva a fost blocata la 10 minute dupa ce am raportat-o la chaturbate. Cred ca m-am prins cum functioneaza si smecheria. Cel care face asta deschide cont de model pe chaturbate si face broadcast la o filmare, ceva atractiv. Nu cred ca sta sa isi valideze contul pentru ca nu scoate bani. Primeste cativa tokeni si apoi ii foloseste ca sa trimita mesaje altor modele. Unele pica in plasa si se logheaza incearca sa se logheze pe site-ul de phishing. Astfel individul are datele de login ale utilizatorului. Si cum multe modele au aceiasi parola peste tot...din cateva incercari are acces si in contul de mail si in contul de plata. Si uite asa ramai fara bani si te intrebi cum. Am cunostinte care au patit asta si nu e deloc placut. Asa ca mare grija si cand vedeti astfel de lucruri raportati-le imediat site-ului. Doar asa va asigurati ca acesti indivizi nu pacalesc pe nimeni
buna
pentru chaturbate cel mai bn 2 verifications step adica sa adaug numaru tau de telefon in cazul in care il disches din alt pc iti trimit cod pe telefon altfel nu poate intra nimin in contu tau si code recovery sa fie salvate intrun stick nu pe calclator
We only have what we Give
No avatar
wetladyjoy

arabu1988;13238 wrote: buna
pentru chaturbate cel mai bn 2 verifications step adica sa adaug numaru tau de telefon in cazul in care il disches din alt pc iti trimit cod pe telefon altfel nu poate intra nimin in contu tau si code recovery sa fie salvate intrun stick nu pe calclator

Da este cel mai bine cu nr de telefon
ILoveSummer

clara123;13229 wrote: Mare atentie la mesajele pe care le primiti in camera pe Chaturbate. Tocmai ce am primit in camera mesajul din atasament. Linkul duce catre un site care seamana cu interfata chaturbate, dar este o tentativa de a fura parolele modelelor. domeniul seamana, este chatrudate in loc de chaturbate. Probabil ca nici utilizatorul care a trimis mesajul nu stie despre ce e vorba, cineva i-a spart contul si il foloseste pentru asa ceva.

** Update **

Multumim pentru postarea asta!!
Sper să o vada cât mai multa lume. Eu primesc mesajele astea zilnic! Eu le-am ignorat pentru că mi s-a părut dubios din prima secundă cand am vazut ca link-ul Camerei nu funcționează.
Nu știu daca se poate adauga ceva în titlul postului tău sa fie cât mai vizibil, dar sper sa fie văzut de cât mai multe persoane!

Iti multumesc!🔆
Scrie răspuns