Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

Da, fetelor, va recomand tuturor cu caldura tot ce tine de Heylux, Lucky si Preziosa, daca tot vorbiti de asta... Nu e o chestie de reclama sau altceva, chiar am lucrat si eu si stiu cum e sa te pacaleasca unii... Stiu cat de urat este si cat de constransa te simti in anumite situatii. si sincer, cand i-am cunoscut pe cei de la Lucky, a fost altfel... nu ca stau eu sa ma laud sau altceva, chiar e altfel. Felul in care mi s-a vorbit, felul in care m-au primit. Nu mai sunt model de videochat de mult, deci nu incerc sa-mi apar studioul. Pur si simplu e o recomandare pentru cele care vor sa incerce videochatul.

Parerea mea este ca acestea sunt cele mai bune din Iasi. Daca nu cumva si din tara :)
Paula24

Buna! Astazi am avut un interviu la Heylux:) Tin sa precizez ca nu am mai lucrat in acest domeniu si ca nici nu arat 90-60-90, plus ca engleza mea nu este la cel mai avansat nivel. M-a asteptat la intrare o domnisoara , m-a rugat sa ii dau bonul de taxi pentru a mi-l deconta, m-am bucurat foarte mult , si m-a dus in sala de interviu. Arata superb studioul...foarte luminos, nu ma asteptam sa arate ca in poze:). Am renuntat la emotii iar interviul a decurs foarte bine. Am primit mesaj de acceptare si abia astept sa merg la sedinta foto si sa semnez contractul de munca, mi s-a explicat ca nu pot incepe fara contract de munca, deci totul este legal.
Ma bucur tare mult ca am ajuns la Heylux, sunt niste fete atat de dragute acolo...
Ne quid nimis.
MariaB

Hey! Lucrez de ceva timp la Preziosa, sunt foarte fericita de aceasta alegere. Cand am venit la acest studio, nu aveam nici un ban iar situatia mea familiala era de nedescris, tatal meu ne-a parasit asa ca sunt singura care aduce bani in casa...insa imi ajung si de mofturi (haine, calatorii, iesiri in oras). Imi doresc foarte mult sa imi cumpar o casa si o masina, sunt sigura ca o sa reusesc deoarece acest studio te ajuta din toate punctele de vedere sa reusesti, trainerele sunt foarte dragute si isi dau tot interesul. Ambientul e frumos si feminin, va puteti convinge singure accesand situl studioului. :)
No avatar
Amalia25

MariaB;19802 wrote: Hey! Lucrez de ceva timp la Preziosa, sunt foarte fericita de aceasta alegere. Cand am venit la acest studio, nu aveam nici un ban iar situatia mea familiala era de nedescris, tatal meu ne-a parasit asa ca sunt singura care aduce bani in casa...insa imi ajung si de mofturi (haine, calatorii, iesiri in oras). Imi doresc foarte mult sa imi cumpar o casa si o masina, sunt sigura ca o sa reusesc deoarece acest studio te ajuta din toate punctele de vedere sa reusesti, trainerele sunt foarte dragute si isi dau tot interesul. Ambientul e frumos si feminin, va puteti convinge singure accesand situl studioului. :)

Hey:) Si eu tot din echipa Preziosa fac parte acum si ma bucur extrem de mult ca in sfarsit am dat peste un studio in Iasi care chiar ofera tot ceea ce promite, nu ca alte studiouri la care am lucrat pana acum. La ultimul studio in care am lucrat pana sa ajung aici a fost ingrozitor....conditii de lucru improprii, fara decor, camere web ieftine, care nu ofera o calitate a imaginii foarte buna, asa cum sunt cele de la Preziosa. Sunt platita la timp, imi pot vedea si verifica castigurile de pe site-uri si nu mai stau cu grija ca este posibil ca la sfarsitul perioadei, atunci cand trebuie sa imi primesc banii mi se vor opri diferite amenzi, toate calculate in dolari (cam 50 de dolari era cea mai mica amenda). La Preziosa imi primesc banii zilnic, la sfarsit de tura. Este perfect asa. In studio este foarte curat, toata lumea este amabila si draguta si mereu dispusa sa imi sara in ajutor. Simt ca in sfarsit am gasit ceea ce cautam demult, ca mi-am gasit locul:) si ca voi ajunge in scurt timp sa castig banii la care am visat mereu si sa imi fac cel mai mare vis sa devina realitate: sa imi pot cumpara un apartament.
Jasmine

MA bucur sa vad ca sunt fete care aleg studiouri ok :) Stiu cum e sa fii model neapreciat asa ca ma bucur sa vad ca sunt studiouri care trateaza fetele ok si ca fetele la randul lor stiu cum sa aleaga, sa nu ajunga unde nu trebuie. Bafta la bani!:*
Elisa

Hello everyone! :D Sunt relativ noua in domeniu, am incercat sa lucrez timp de 3 luni de acasa... chiar mi-am cumparat toate cele necesare dar mai mult de 587 de lei la perioada nu am reusit sa fac :( si aia foarte greu facuti ... Apoi am decis sa incerc la un studio pentru ca asta era ultima mea speranta. Am sunat la Heylux ca tot vedeam BMW urile lor peste tot si am programat un interviu pentru maine :D Sincer am emotii si nu stiu la ce sa ma astept.... Voi reveni zilele astea cu o postare despre cum a decurs interviul si ce parere am despre acest studio. Tineti-mi pumnii #:-S

PS: daca mai este cineva care a fost de curand la interviu, sau colaboareaza cu ei rog sa-mi ofere o parere sincera :D
No avatar
Madalina P.

Elisa;22179 wrote: Hello everyone! :D Sunt relativ noua in domeniu, am incercat sa lucrez timp de 3 luni de acasa... chiar mi-am cumparat toate cele necesare dar mai mult de 587 de lei la perioada nu am reusit sa fac :( si aia foarte greu facuti ... Apoi am decis sa incerc la un studio pentru ca asta era ultima mea speranta. Am sunat la Heylux ca tot vedeam BMW urile lor peste tot si am programat un interviu pentru maine :D Sincer am emotii si nu stiu la ce sa ma astept.... Voi reveni zilele astea cu o postare despre cum a decurs interviul si ce parere am despre acest studio. Tineti-mi pumnii #:-S

PS: daca mai este cineva care a fost de curand la interviu, sau colaboareaza cu ei rog sa-mi ofere o parere sincera :D

Bunaaa! Pot sa iti spun ca eu sunt model la Heylux de 1 luna si jumatate si sunt foarte multumita. Inca de la inceput am fost primita cu foarte multa cadura, mi-a placut profesionalismul de care au dat dovata si felul in care am fost tratata de toata lumea. Cu trainerele am o relatie de prietenie foarte frumoasa, uneori iesim sa mancam impreuna dupa program si dezbatem ce si cum mai trebuie facut in timpul petrecut online. :D
Imi place si faptul ca am transport si make-up asigurat in fiecare zi, asta ma scuteste de cateva cheltuieli gen taxi. Abia astept sa-mi spui cum ti s-a parut la interviu si daca suntem colege >:D<
Elisa

Hey! revin cu o parere dupa interviul avut cu cei de la Heylux :D. Am optat pentru o preluare de acasa doarece nu prea aveam idee unde se afla sediul si mi s-a parut mai usor asa. A venit Claudia si m-a luat fix din fata casei, tot drumul am vorbit ca si cu o prietena, m-a incurajat, am primit detaliile care ma interesau si mi s-a raspuns la absolut orice intrebare. Odata ajunse la sediu am fost placut surprinsa sa vad ca totul arata fix ca in poze ceea ce e divin <3. Am facut cunostiinta cu trainerele care erau pe tura, toata lumea a fost foarte prietenoasa si primitoare. Mi-au fost prezentate cateva camere care erau disponibile la ora respectiva, apoi ne-am mutat intr-un birou mai mare unde inainte de a incepe discutia am fost intrebata daca vreau sa servesc ceva si am ales un suc natural. Conversatia a fost una care a venit de la sine, intr-o atmosfera foarte relaxata. Dupa finalizarea interviului m-a dus inapoi acasa apoi a 2 a zi am primit un mesaj cu programarea la sedinta foto si alte detalii. Recunosc ca aveam ceva emotii pentru ca nu am mai facut niciodata o sedinta foto profesionista dar totul a decurs foarte bine si am reusit sa fac niste poze superbe pe care le-am primit si acasa. Am 3 zile de cand lucrez la ei...3 zile in care am reusit sa fac banutii pe care ii faceam normal in 2 saptamani cand lucram de acasa, si asta cu ajutorul fetelor de la training care au avut foarte multa rabdare cu mine. Ca sa nu mai spun ca inca din prima zi am avut contract de munca.
Concluziile: -seriozitate
-profesionalism
-conditii mai mult decat perfecte
-atmosfera placuta

Sper ca postarea mea sa ajute si alte fete care sunt in cautarea unui studio bun. :)
No avatar
Madalina P.

Elisa;22333 wrote: Hey! revin cu o parere dupa interviul avut cu cei de la Heylux :D. Am optat pentru o preluare de acasa doarece nu prea aveam idee unde se afla sediul si mi s-a parut mai usor asa. A venit Claudia si m-a luat fix din fata casei, tot drumul am vorbit ca si cu o prietena, m-a incurajat, am primit detaliile care ma interesau si mi s-a raspuns la absolut orice intrebare. Odata ajunse la sediu am fost placut surprinsa sa vad ca totul arata fix ca in poze ceea ce e divin

Ma bucur sa vad ca mai sunt multe alte fete multumite de echipa Heylux. Consider ca pentru a avea niste incasari bune si pentru a putea lucra intr-un mediu safe si placut trebuie sa alegem studiourile mari care lucreaza legal si ofera training si suport 24/24. Intr-adevar echipa din cadrul studioului Heylux este caracterizata prin aceste cuvinte: seriozitate, profesionalism, conditii de munca perfecte, atmosfera placuta si pot sa mai adaug eu transparenta si corectitudine in privinta banilor. Vin la munca de placere si relaxata pentru ca stiu ca am o echipa intreaga care ma sustine si ma ajuta pentru a evolua in mod continuu.
irinaghig

Colaborez cu cei de la Lucky de 4 ani, intre timp am terminat facultatea si am intrat la master. La inceputul anului am reusit si mi-am luat un apartament cu 2 camere intr-un bloc nou si peste o saptamana voi pleca la Bucuresti unde cu ajutorul studioului voi avea o interventie de marire a sanilor, interventie pe care mi-o doresc de foarte mult timp dar avand ca prioritate cumpararea unui apartament am tot amanat-o. De ce spun cu ajutorul studioului? Pentru ca ei ma ajuta cu un imprumut pentru a face aceasta interventie, deoarece stiau cat de mult imi doresc ca pana la Craciun cand voi pleca in vacanta sa am sanii doriti :D Nu am indeajuns de multe cuvinte de lauda pentru acesti oameni minunati si imi doresc ca toate fetele care se gandesc sa incerce sa lucreze in acest domeniu sa apeleze cu toata increderea la aceasta echipa de oameni profesionisti si faini. :x :x :x
Scrie răspuns