Site-uri premium sau freemium?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Sia555

Fetelor sunt la inceput de drum si nu stiu ce sa aleg. Premium (livejasmin) sau freemium (stripchat, chaturbate). Am mers la mai multe interviuri (ca nu pot altfel decât la studio din anumite motive) și m-au atras doar 2 studiouri , unul lucreaza cu Premium și altul cu freemium in special Stripchat.
Stiti ceva de Stripchatul asta ? Cică se fac multi bani pe el, am observat o chestie ca daca schimb ip-ul tot nu pot găsi modele din Ro ceea ce mi se pare un plus .
Stiu ca sunt 2 stiluri diferite și ce presupune in mare , dar părerile sunt împărțite : unii zic ca jasminul e sfânt și ca la cele free faci show de multe ori degeaba , altii opusul , ca faci mai multi bani din free ca nu ești plătită la minut și ai tipsuri generoase
Daca îmi puteți da mai multe detalii despre site-uri , membrii, orice fel de detalii , de la ce trebuie sa faci intr un show pana la confidențialitatea modelului pe site ul respectiv (contează ptr mine )
Multumesc !
XloveCam

Hi Sia555,

have you tried both kinds platforms? I believe you will stay where you make the most money.

register and check out platform styles.
Register Here
No avatar
Anonim1111

Recomand premium :)
No avatar
Criss Anto

Personal recomand tuturor fetelor la inceput de drum site-uri premium. Spun asta pentru ca pentru a face bani pe un site de free trebuie sa faci ceva inedit, ceva sa atraga si sa-i faca pe membrii sa iti dea tipsuri si nu cred ca vrei sa te rupi toata pentru cativa tk
No avatar
blankawild

Buna, fac videochat de mai bine de 8 ani si pot spune sincer ca site-urile Premium sunt cele mai ok...

Sper sa va fie de folos tuturor informatiile acestea!
No avatar
Skyler

Ba da, cu toate vpn urile pe pc poți găsi modelele din România pe Stripchat. Eu am lucrat toată viața pe freemium, de la început singură, de 8 ani și asta recomand. Dar fiecare cu ce se potrivește, doar tu vei vedea asta experimentând. Succes!
No avatar
Mmonik

Inafara de jasmin alt site?
No avatar
Mmonik

Îmi poți recomanda și mie ceva site-uri dacă te rog.
No avatar
Skyler

Ți-am lăsat mesaj aici
No avatar
Kalya

Ce parere aveti de cams.com cat este 1 tk
Scrie răspuns