setari Logitech Pro ptz 2

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Deea10010

Hey. Ma poate ajuta cineva cu setarile pentru Logitech Pro Ptz 2? Fac videochat de acasa de putin timp dar nu sunt multumita de cum ma vad, m-am tot uitat pe youtube sa vad care e treaba cu saturatie luminozitate,white balance si alte cele dar nu imi place cum ma vad dupa ce fac setarile in splitcam, ba culoare pielii nu e ok,ba prea multa sau putina lumina si inca o problema care imi da batai de cap focusul,daca il pun pe auto mereu e blurat si nu focalizeaza iar daca il las pe manual e ok doar in pozitia in care stau,daca misc camera sus jos sau zoom in /out trebuie sa intru in setari mereu sa focalizez manual.. Folosesc un kit de 2 umbrele care au fiecare cate un bec de 50W , temperatura culoare 6500 k. multumesc pentru orice sfat .
No avatar
Intheshadow

Incearca sa nu mai folosesti splitcam,camera asta o poti folosii pe mai multe sites fara splitcamera,descarca programul ei de folosire si fa ti culorile din programul ei,fara splitcam..
Scrie răspuns