Eu una nu cunosc nici o persoana care sa isi imparta timpul astfel incat sa mearga totul ca pe roate: sa respecte orele de masa, sa doarma tot timpul acelasi numar de ore, sa aiba timp sa mearga la servici, plimbare, sala, facultate, treburi casnice etc.
Mie imi este destul de greu, pe de o parte 24 de ore nu imi sunt suficiente pentru cate as vrea sa fac, iar pe de alta parte ma simt foarte obosita pentru a rezista mai mult timp fara odihna.
In ceea ce priveste alimentatia, cand sunt obosita simt nevoia sa mananc "junk food", dar mai apoi revin la alimentatia normala si usoara, cu fructe, salate si carne fiarta sau gratar.
Oricum, vine vacanta de vara si imi voi putea calcula mai bine timpul, voi fi mai relaxata si ma voi putea concentra mai bine asupra job-ului. :)
Sanatatea in videochat
Alessia;2363 wrote: Eu una nu cunosc nici o persoana care sa isi imparta timpul astfel incat sa mearga totul ca pe roate: sa respecte orele de masa, sa doarma tot timpul acelasi numar de ore, sa aiba timp sa mearga la servici, plimbare, sala, facultate, treburi casnice etc.
Mie imi este destul de greu, pe de o parte 24 de ore nu imi sunt suficiente pentru cate as vrea sa fac, iar pe de alta parte ma simt foarte obosita pentru a rezista mai mult timp fara odihna.
In ceea ce priveste alimentatia, cand sunt obosita simt nevoia sa mananc "junk food", dar mai apoi revin la alimentatia normala si usoara, cu fructe, salate si carne fiarta sau gratar.
Oricum, vine vacanta de vara si imi voi putea calcula mai bine timpul, voi fi mai relaxata si ma voi putea concentra mai bine asupra job-ului. :)
Este adevarat ca timpul nu ne ajunge niciodata, nu degeaba se spune ca traim in secolul vitezei. Insa, orele de somn chiar nu trebuie sa le neglijam. Pe langa faptul ca vom fi mereu obosite si implicit fara chef de munca, vom provoca si diverse disfunctionalitati in organism care pot duce la boli destul de grave. Sincer, prefer sa las o farfurie nespalata sau sa aman o iesire cu prietenii, sau una la cumparaturi in schimbul acelor ore de somn fara de care nu cred ca as putea face fata.
In ceea ce priveste mancarea, la mine e invers: cand sunt foarte obosita nu pot manca nimic, abia intra un fruct sau un iaurt. Poate sunt norocoasa din punctul acesta de vedere. De obicei, in vacante am tendinta sa mananc numai prostii (fast-food, dulciuri cat incap, etc.).