Rich studio & Fancy studio NU RECOMAND

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Sonya166

Hey ! In urma cu ceva timp am luat hotărârea sa lucrez de la un studio(lucrând de acasa) .Am fost la rich girls studio , doamna de acolo Ok , însă intr o încăpere de sticla erau niște bărbați care se holbau … am zis na e Ok.După doua zile am programat ședința foto .Cu o seara înaintea ședinței ma sunat sa mi zică dacă pot veni la 11 in loc de 13, am zis na Ok .In ziua in care trebuia sa merg la ora 7 fix dimineața primesc mesaj de pe alt număr sa îmi zică dacă pot veni in următoarea zi ca nu au la make up :)) evident ca am sunat , nu a raspuns dar a revenit cu un telefon la cca 1 o ora :)) mai avea puțin sa se pună in genunchi ca sa vin . le am spus ca merg in accea la un interviu la FANCY STUDIO in caz de nu mi convine colaborez cu ei. Am vorbit cu ADINA DE LA FANCY am ajuns , ma aștepta cu tigara , holcăia fumul :)) na , mi a zis ca procentul e de 45% minus nu știu ce taxa , ca din a doua luna garantat 75 mil ,am semnat contractul si a doua zi direct la munca.Ma pus sa îmi fac poze singura acasa.Ma dus intr o camera , un scaun izinit , sticle de apa goale de la colega :)) si o farfurie in șifonier … bingoooo!! V ați prins :)) plus resturi de la mc.Greșeală mea fca am tăcut și am lucrat ziua aia:)) Adminul a venit ma salutat (doar bărbați admini) un puști la vreo 20-22 de ani . Ma pus in poziția doggy cu un picior ca la balet 40 de min :)) pana la urma i am explicat ca nu așa și sa lucram pe stilul meu . El a tastat , a pus și ,, servicii,, pe care nu le ofer .Programul era stabilit de la 7:30 pana la 14,dar se pare ca am plecat după 15 , iar in ultimile doua ore adminul nu a mai făcut nimic :)) rămâne ți acasa e cel mai bine ! ♥️seara când am ajuns i am scris Adinei , sec mi a raspuns ca ea nu poate verifica toate camerele și sa vin ca îmi va da alta camera ! Lucrează doar pe chaturbate .Camere fără pat , cel puțin in cea unde am fost eu , miros greu de explicat și mizeria din camera
No avatar
Jason19922

Dami pm daca te intereseaza o colaborare de acasa.
Scrie răspuns