Returnarea banilor.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
michelle12345

Posibil,putem primi bani in cont neverificat, dar ce facem dupa aceea daca din n motive nu aproba contul?Alt stres alta distractie.
No avatar
michelle12345

arabu1988;10753 wrote: ba da sunt contur cu banii si nu sunt verified

Please note - unverified account-holders can receive payments from others, however you must be verified to withdraw the funds.
asta masaj din paxum

Da,bine ,de primit putem primi,dar in caz de ca nu aproba contul,ce facem dupa aceea?Alt stress ,alta distractie...
No avatar
knezia

Mersi arabu. Au intrat ieri banii in contul paxum. Contul e facut din 11.04 dar nici acum nu e verificat:( sper ca saptamana viitoare sa il verifice. Deja sunt 2+ saptamani fara bani.
arabu1988

knezia;11150 wrote: Mersi arabu. Au intrat ieri banii in contul paxum. Contul e facut din 11.04 dar nici acum nu e verificat:( sper ca saptamana viitoare sa il verifice. Deja sunt 2+ saptamani fara bani.

ufff imi dau seame ce stress pe capu tau ca am traiet si eu stressu ala dar nu multi timp atunci cand sa inchis firstchoice primii zile pana am lrimit banii pe paxum

sunt mult ca tine crede ma de cat eati in pending nu ai ce face decat sa astapet asta e

asta e videochat totul e fantoma si virtual .....
We only have what we Give
No avatar
surek

cei care nu aveti verificat contul paxum trimitdti mail la chris@paxum.com sau vb pe twitter cu el si spunetii ca sunteti model si aveti nev urgent de bani,eu asa am facut si in 20 de min de la mesaj mi l-a verificat
No avatar
knezia

Tu ai vb pe twitter sau mail? I-am dat mail acum. Sper sa ai dreptate ca astept de nu mai am rabdare ..
Scrie răspuns