Question
-
matzarebela
Ann depinde de siteurile pe care esti, toate s-au pregatit deja, si au trecut pe html5 care nu mai are nevoie de nici un program instalat( mate cu sm conect) chaturbate cu beta broadcaster , xlove cu versiune noua, xcams iar o versiune noua si au renuntat la streamerul lor... si cam4 a rezolvat problema, eurolive la fel este rezolvata.... mfc deja flirteaza de ceva vreme cu html 5 si au rezolvat... si totul poate fii folosit din browser( daca folosesti chrome pentru toate spre exemplu nici nu mai ai nevoie de spliter iti va vedea direct webcamul(daca este logitech alte camere nu stiu cum le vad...)
matzarebela;n46850 wrote: Ann depinde de siteurile pe care esti, toate s-au pregatit deja, si au trecut pe html5 care nu mai are nevoie de nici un program instalat( mate cu sm conect) chaturbate cu beta broadcaster , xlove cu versiune noua, xcams iar o versiune noua si au renuntat la streamerul lor... si cam4 a rezolvat problema, eurolive la fel este rezolvata.... mfc deja flirteaza de ceva vreme cu html 5 si au rezolvat... si totul poate fii folosit din browser( daca folosesti chrome pentru toate spre exemplu nici nu mai ai nevoie de spliter iti va vedea direct webcamul(daca este logitech alte camere nu stiu cum le vad...)
Ce i drept inca nu am dezinstalat Adobe, am avut putina teama. Chaturbate, Cam4, MFC si CamSoda prin splitter cu Logitech. Voiam sa ma pregatesc de acum in caz de trebuie sa fac ceva suplimentar din timp. Multumesc mult!
Ce i drept inca nu am dezinstalat Adobe, am avut putina teama. Chaturbate, Cam4, MFC si CamSoda prin splitter cu Logitech. Voiam sa ma pregatesc de acum in caz de trebuie sa fac ceva suplimentar din timp. Multumesc mult!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
matzarebela
tot ce faci este sa schimbi in setarile siteurilor (cam4 a luat-o deja automat ca am observat si eu de cateva zile) la chaturbate inainte sa intrii on daca dai use external broadcaster sub butonul de conect now o sa iti apara.. optiunea de flash, de obs si ultima de jos cu broadcater nou, (adica mai exact prin webrtc ) camsoda nu am sa iti spun, iar la mfc daca folosesti si cred ca o sa ramana doar optiunea pe browser dai la options jos de tot in stanga ( inainte sa intrii pe free) si selectezi acolo prima optiune webrtc si rezolutia si bandwidth
sper ca intelegi ce scriu:) spor maxim
matzarebela;n46852 wrote: tot ce faci este sa schimbi in setarile siteurilor (cam4 a luat-o deja automat ca am observat si eu de cateva zile) la chaturbate inainte sa intrii on daca dai use external broadcaster sub butonul de conect now o sa iti apara.. optiunea de flash, de obs si ultima de jos cu broadcater nou, (adica mai exact prin webrtc ) camsoda nu am sa iti spun, iar la mfc daca folosesti si cred ca o sa ramana doar optiunea pe browser dai la options jos de tot in stanga ( inainte sa intrii pe free) si selectezi acolo prima optiune webrtc si rezolutia si bandwidth
Sigur ca am inteles, foarte frumos ai explicat. Multumesc mult fetelor. Un nou an fericit va spun de pe acum si spor la banuti!
Sigur ca am inteles, foarte frumos ai explicat. Multumesc mult fetelor. Un nou an fericit va spun de pe acum si spor la banuti!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
-
Chillyourheart
Sigur exista toate solutiile astea cu webrtc din browser , dar poti folosii si external encoder pentru a avea rezolutii mai mari de decat HD pe toate site urile simultan cu splitcam face cam acelasi lucru ca si obs doar ca poti adauga oricate site uri vrei cu url si key pentru fiecare .
Daca aveti nevoie de ajutor cu setarile ma puteti contacta pe privat sau skype chill.mysoul.
Daca aveti nevoie de ajutor cu setarile ma puteti contacta pe privat sau skype chill.mysoul.