program de trafic pe chaturbate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
dalia22

Buna,

Fac videochat la un studio de 2 ani si merge cat de cat, dar problema este ca studioul opreste 50% comision.
Am stat aproape 2 ani la ei, dar acum as vrea sa ma retrag pe cont propriu si sa fac de acasa.

Problema este ca de acasa nu o sa pot obtine la fel de mult trafic. Ei folosesc un program pentru trafic si este destul de scump, nu mi-l pot permite acum.
Acesta este programul: Chaturbate Top Bot - https://traffic-bots.com/ads-money/chaturbate-top-bot/
As vrea sa il cumpar in viitor, dar vreau sa va intreb, exista o versiune free pentru asta?
Am cautat pe internet o groaza si nu am gasit o versiune gratuita...
Daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscatoare!

Multumesc!
No avatar
Hanna Joyce

incearca divatraffic ei lucreaza cu chaturbate
arabu1988

dalia22;22708 wrote: Buna,

Fac videochat la un studio de 2 ani si merge cat de cat, dar problema este ca studioul opreste 50% comision.
Am stat aproape 2 ani la ei, dar acum as vrea sa ma retrag pe cont propriu si sa fac de acasa.

Problema este ca de acasa nu o sa pot obtine la fel de mult trafic. Ei folosesc un program pentru trafic si este destul de scump, nu mi-l pot permite acum.
Acesta este programul: Chaturbate Top Bot - https://traffic-bots.com/ads-money/chaturbate-top-bot/
As vrea sa il cumpar in viitor, dar vreau sa va intreb, exista o versiune free pentru asta?
Am cautat pe internet o groaza si nu am gasit o versiune gratuita...
Daca ma poate ajuta cineva, as fi recunoscatoare!

Multumesc!

asta e anonim nu ajute cu nimic
adica ca si cum nimic
We only have what we Give
No avatar
nmuser

arabu1988;22722 wrote: asta e anonim nu ajute cu nimic
adica ca si cum nimic

Eu cred ca si contul este pt reclama:))
arabu1988

nmuser;22724 wrote: Eu cred ca si contul este pt reclama:))

100% dar nu imi place sa intru in discutie de cand am vazut ca radu e programmer ma-m dat seama =))
We only have what we Give
No avatar
arielasweet

buna , am dat un mail la chaturbate sa intreb cum pot face rost de un trafic bun , daca este bun divatraffic , si mi-au raspuns sa folosesc exoticAds.com . stie cineva cum se foloseste a folosit pana acum :? :* multumesc
Scrie răspuns