Probleme cu Paxum (Iulie 2019)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
JeremyH

Salutari baieti, fete. Am si eu o problema, de vreo doua luni de zile, de cand Paxum-ul mi-a refuzat plata din cauza unei erori pe care am avut-o cu mail-ul si am luat legatura cu ei, nu am mai putut sa scot bani de pe Chaturbate. Deloc important, dar probabil de mentionat este faptul ca aceasta metoda o folosesc de un an de zile de cand lucrez pe Chaturbate.

Marea mea rugaminte este daca puteti sa ma ajutati, va rog, prin a imi spune daca plata (cash out-ul) de pe Jul 16 - Jul 31, 2019 a intrat in contul vostru Paxum, ca sa pot verifica daca la mine au refuzat din nou plata, fiindca aparent nu imi trimit nici mail de confirmare ca ar fi fost refuzata, inaintea imi trimiteau indiferent ce se intampla.

Sper sa ma tineti la curent si sa ma anuntati si pe mine, va multumesc mult si imi pare rau daca topicul incalca vre-o regula. Spor la treaba si la bani.
helen

salut, a mers perfect plata in perioada care tu ai mentionat. functioneaza perfect chaturbate cu paxum.
Helen:-*:-*:-*
No avatar
JeremyH

multumesc, stiu ca paxum functioneaza corect, dar eu zic ca am avut *eu* o problema, nu paxum, si incerc sa aflu daca s-a remediat, asa ca m-ar ajuta mult daca mi-ar spune cineva daca au intrat banii din CB in Paxum, adica ce s-a scos acum la sfarsitul lunii, v-au intrat in Paxum deja? ca mie nu
No avatar
Caramels

Nici mie nu mi-au intrat inca.
No avatar
JeremyH

Multumesc Caramels, asta ma intereseaza, sa aflu cand v-au intrat, ca sa pot verifica daca au intrat si ai mei sau nu, sa imi pot da seama daca mi s-a rezolvat problema sau Paxum-ul inca ii refuza.
Daca ma mai puteti tine la curent as fi foarte recunoscator; un weekend placuta in continuare!
No avatar
Caramels

Cu drag. Ca un mic update, au intrat aseara.. pe la 11-12.. tot pe chaturbate lucrez si eu deci ma gandesc ca ar fi trebuit sa iti intre si tie..
No avatar
JeremyH

Multumesc mult Caramels, desi nu pare, update-ul pe care mi l-ai oferit m-a ajutat enorm, am reusit sa iau legatura si sa rezolv problema, mi-au intrat si mie banii insfarsit, dupa atata timp.

Topicul poate fi inchis si arhivat!
No avatar
Caramels

Cu mare drag
Scrie răspuns