probleme epayments
Buna tuturor, a mai patit careva sa transfere bani din epayments pe cardul bancar si maine este deja a-7a zi si inca nu au intrat. A mai patit careva sa intarzie asa mult? Mentionez ca i-am transferat vinerea trecuta i data de 17 la ora 23:00. Multumesc
-
Anonim1111
incearca sa suni la banca , poate ai suma blocata
Am fost la banca, cei de la epayments mi-au dat un cod ARN sa dau la banca sa verifice dar au spus ca nu pot verifoca numai national. Deci banii s-au trimis cu succes , am vb la epayments dar in cont nu au intrat, deci am luat teapa, au disparut si nimeni nu poate face nimic.
-
Anonim1111
nu exista , trebuie sa verifice , platile trebuie sa apara ceva de genul refuz la plata . am patit si eu .. nu cu epayments , de la un refund pe un site din rusia . returnarea banilor au facut o cei din rusia , dar la banca erau blocati cu motivul refuz la plata , am trimis mail la transilvania ( unde am eu card) cum ca returnarea banilor mi-a fost acceptata si BT imediat mi au dat drumul la bani in cont
Am vorbit la epayments, totul a fost cu succes , mi-au dat un cod ARN sa merg la banca dar banca a zis ca nu poate sa verifice doar national, cei de la banca au spus sa vorbesc la banca de unde au fost triimisi bani, deci la epayments. Acolo totul e in regula cu succes si banii s-au trimis, doar ca s-au pierdut pe drum! Nu stiu sincer ce e si ce sa mai fac. Ma gandecsc ca am gresit numarul de card cand am transferat, dar primiele 4 si ultimele sunt bune ca am verificat, restul cu steluta nu vad.
Buna ziua astăzi am incercat sa plătesc cu cardul epayments ,deși am peste 200$ in prima încercare spunea ca nu sunt bani suficienți,apoi sa sun la banca apoi care respins stie cineva de ce?oare ca e 1 decembrie și nu accepta sa plătim valuta sau care este treaba?A mai pățit cineva asta?