Problema Monese.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Hazal Kaya

Buna ziua. Am comandat si eu un card Monese de vreo 2 saptamani si nu a ajuns. Nu le pot nici scrie si din cate am inteles nu mai vine postal, il aduce curierul. A comandat cineva recent si stie prin ce firma vine? Sa pot suna.. sa incer pana sa dau sa mi vina un altul... poate s a pierdut pe undeva.. multumesc
Mery24

Salut!

În septembrie am comandat eu cardul Monese (era aproape de expirare cel vechi), care mi-a ajuns într-o săptămână și câteva zile, prin Poștă. Nu știu de ce zici tu că nu le poți scrie, dar eu am vorbit cu ei o dată prin e-mail, cu ani în urmă ce-i drept, și chiar am fost preluată la Support de către cineva care vorbea românește, dar poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci. Firma prin care a venit este Royal Mail, așa scrie pe plic: "Delivered by Royal Mail".

Cam așa:

[ATTACH=JSON]{"data-align":"center","data-size":"full","title":"2496806.jpg","data-attachmentid":49822}[/ATTACH]

Și am mai găsit asta din aplicația Monese, cum că încă ar putea fi contactați:

[ATTACH=JSON]{"data-align":"center","data-size":"full","title":"kkjkj.jpg","data-attachmentid":49823}[/ATTACH]

Attached files
Scrie răspuns