Nu pot lua o decizie. Help!
-
Anastasia06
Buna! Sunt primul an la facultate si dupa nenumarate vizite pe forumuri si informatii despre acest domeniu,inca nu reusesc sa ajung intr-un studio pentru un simplu interviu. Motivul principal este teama ca cei dragi sa nu afle,inclusiv prietenele care ma invita tot timpul in oras,sa nu mai spun de ai mei care vin periodic in Bucuresti si iesim sa luam masa impreuna, consider ca va fi o problema. Stiu,imi veti spune probabil ca ar trebui sa imi asum acest lucru,sa le spun apropiatilor si sa nu aleg o viata dubla,insa nu as putea,teama de a fi judecata este foarte mare. Am uitat sa mentionez ca fostul meu iubit are cunostinte care lucreaza in domeniu si nu ar fi foarte complicat sa ma descopere si sa faca mare tam-tam. Imi doresc foarte tare sa imi cumpar un apartament si sa imi deschid un mic business pana la finalizarea studiilor,iar apoi sa ma pot descurca fara acest job. V-as ruga sa imi spuneti ce parere aveti daca as purta o peruca,foarte naturala,eventual cu breton (sunt blonda),lentile,un machiaj diferit. Este cineva care a incercat sa ascunda pe deplin sau cineva cu experiente neplacute? Stiu povestea cu banarea anumitor tari,insa nu cred in totalitate. As putea lucra 4-6 ore si sa imi aleg cu o zi inainte tura la care mi-ar fi mai usor? Am incredere in mine,cunosc arme ale seductiei si nu mi-ar fi prea greu sa fac bani,simt asta si nu as vrea sa ratez oportunitatea,insa imi este teama,nu vreau sa ajung sa ma judec chiar eu. Ce sfaturi imi puteti da? Imi pare rau daca am scris prea mult,insa contactul cu persoane in domeniu m-ar aiuta foarte mult in luarea unei decizii,fapt care ma macina de cateva luni.
-
dreamofsummer
La final de zi, trebuie sa fii tu cea care ia o decizie. Vrei sa fii independenta si sa-ti cumperi propriul apartment? Ai explorat sansele unui alt job (nu in videochat)? Te-ai gandit in cat timp poti face acesti bani pt apartament daca ai lucra, sa zicem, ca secretara sau intr-un call center? Ok, nu vei avea probleme dar...prietenii se duc, iubitii se duc. Tu cu ce vei ramane?
In ceea ce priveste programul pe care ti l-ai dori tu, nu stiu cati bani poti face pe 4 ore. Videochatul este un job in care se munceste pe branci si pentru 100$, si pe site-urile mari sunt mii de fete care lucreaza intre 8 si 14 ore pe zi, multe 6-7 zile pe saptamana. Deci ori te dedici cu totul daca vrei sa faci ori....La un program de 4 ore, vei fi foarte nemultumita, pentru ca nu stiu cati bani vei putea face spre deosebire de un alt job. Eu stiu fete la 4 ore care fac 50$ si fete care fac 200$, dar sunt putine cele care vor face bani la un asemenea program. ideea este ca, daca vrei sa faci bani, trebuie sa atragi atentia webmasterilor si site-urilor, care nu te vor promova si nu-ti vor aduce trafic daca stai atat de putin. Acum depinde si de cati bani vrei sa faci, dar tu ai mentionat ca vrei un apartment...deci..trebuie sa te dedici!
Nu se fac bani usor in chat, sub nici o forma. Si riscurile sunt mari. Foarte mari. Chiar daca iti pui peruca si lentile si machiaj. Turele nu se schimba pentru ca nu vei putea niciodata sa ai regulars daca-ti schimbi tura constant. Deci pune si tu in balanta si gandeste-te ce iti doresti mai mult. Mult succes!
In ceea ce priveste programul pe care ti l-ai dori tu, nu stiu cati bani poti face pe 4 ore. Videochatul este un job in care se munceste pe branci si pentru 100$, si pe site-urile mari sunt mii de fete care lucreaza intre 8 si 14 ore pe zi, multe 6-7 zile pe saptamana. Deci ori te dedici cu totul daca vrei sa faci ori....La un program de 4 ore, vei fi foarte nemultumita, pentru ca nu stiu cati bani vei putea face spre deosebire de un alt job. Eu stiu fete la 4 ore care fac 50$ si fete care fac 200$, dar sunt putine cele care vor face bani la un asemenea program. ideea este ca, daca vrei sa faci bani, trebuie sa atragi atentia webmasterilor si site-urilor, care nu te vor promova si nu-ti vor aduce trafic daca stai atat de putin. Acum depinde si de cati bani vrei sa faci, dar tu ai mentionat ca vrei un apartment...deci..trebuie sa te dedici!
Nu se fac bani usor in chat, sub nici o forma. Si riscurile sunt mari. Foarte mari. Chiar daca iti pui peruca si lentile si machiaj. Turele nu se schimba pentru ca nu vei putea niciodata sa ai regulars daca-ti schimbi tura constant. Deci pune si tu in balanta si gandeste-te ce iti doresti mai mult. Mult succes!