paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ana123

Buna! Tot incerc sa gasesc ion discutii ceea ce caut eu, probabil ca este pe undeva, dar in atatea pagini m-am si pierdut in prea multe detalii. Imi cer scuze daca este undeva explicatia pe care o doresc eu, dar, tocmai ce mi am facut contul de paxum si as vrea sa stiu cum pot scoate banutii de pe el? Am inteles ca se pot transfera pe card de Romania, dar nu toate bancile accepta.. si chiar nu stiu cum ar trebui sa fac. Va multumesc!
Nord

Poti retrage banii prin wire transfer, ETF, se pot transfera pe un card sau poti opta pentru un card Paxum si sa scoti banii de la ATM cu el. Aici cu bancile ai dreptate nici nu mai stiu ce banca accepta bani de la Paxum! Eu am transferat pana luna trecuta la Transilvenia dar in prezent nu mai accepta.
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Ana123

Multumesc pentru răspuns! Ideea este ca doar ce am făcut contul și as și vrea sa încep sa muncesc, iar pana ajunge cardul nu as vrea sa stau cu banii blocați pe cont. Dacă Transilvania nu mai accepta, cum scoți banii in prezent, dacă îmi poți spune, bineînțeles. Multumesc încă odată!
Nord

Sincer nu i-am scos sunt inca pe Paxum trebuie sa gasesc o banca care sa accepte, o sa merg sa prosepectez piata, practic ma duc la banci le explic care e treaba de la cine primesc transfer si ii intreb daca accepta sau nu.
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Larisa21

Buna, am transferat banii din contul paxum, pe cardul paxum, dar nu mi se face transful, adica nu vad banii in cont. S a mai intamplat azi la cineva? Cunoasteti mai multe?
Scrie răspuns