pareri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ninanina

Buna, Am aproximativ 10 ani in industria asta , dar de vreo luna sau chiar 2 efectiv nu imi mai merge deloc . Nu am trafic orice as face. De regula stateam pe cam4 si reuseam sa fac pragul de 100$ pe zi , il depaseam deseori , insa acum efectiv e oribila situatia, de o saptamana eu nu am trafic, sunt singura in camera, daca nu vin membrii vechi , nu vine absolut nimeni nou , si cu membrii vechi stiti si voi ca nu puteti trage permanent pe aceasi oameni. Mi -am deschis cont de cb , acolo mai misca , mai e putin trafic, mai arunca tokensi , nu wow, dar se misca. am incercat dezbracata , imbracata , doar cu fata, cu sunet, fara sunet, degeaba , pe cam4 daca am 1 membru si ala fara bani in camera sa zic mersi . ati patit vreodata ?
No avatar
Delaney

Buna! Eu nu am atat de multa experienta ca si tine, as putea spune ca sunt chiar noua comparativ. Nu lucrez pe cam4, dar unul dintre site urile cu care lucrez este cb, lucrez atat pe premium cat si pe freemium. Ce iti pot spune este ca de cateva luni este dezamăgitor si pentru mine. Este deprimant sa intru in fiecare zi si sa am intervale de timp in care stau degeaba si singura efectiv. De bani nu mai spun, ma chinui sa fac 100 de dolari pe zi, trag foarte mult de membrii (care sunt din ce in ce mai zgarciti sau foarte multi freeloaderi). Efortul este din ce in ce mai mare pentru putin, ajung acasa extenuată si demoralizata, e foarte greu sa imi mentin moralul ridicat cand se aduna atatea cheltuieli, mai ales in ziua de azi. Inainte nici nu realizam cand se termina o perioada, faceam banii mult mai usor si nu aveam timp sa ma gandesc “oare cat am pana acum”. Acum o perioada trece infernal de greu. Am inceput sa merg in sila la munca si sa nu imi vina sa plec de acasa. Nu stiu ce sa mai cred.. dar eu una ma gandesc sa ma reprofilez :))
No avatar
Brianna7

Buna, si eu sunt la fel de veche in industrie si cum e acum, nu a fost niciodata! lucrez doar pe freemium dar am auzit ca peste tot e jale, nu mai sunt membrii, au devenit foarte zgarciti,nu mai vorbesc , acum 50 de tok li se pare o avere efectiv, sunt si multe modele care fac show in free pe bani putini... nu mai e vorba de ore sau program, e o problema la ei , inteleg ca e inflatie bla bla dar din martie asa e dezastru, foarte dezamagita sunt
No avatar
Diana9813

in martie am implinit 6 ani in industrie,pot spune cu mana pe inima ca niciodata nu a fost asa mizerabil incepand de la trafic terminand la calittatea membrilor
No avatar
MissM

Hello,am 10 ani în industrie am început ca oricare alta fata ,apoi după câțiva ani nu m am mai regăsit și m am mutat pe categoria de fetish pe femdom ,niciodată nu mi a bubuit traficul pe niciuna dintre categorii dar am avut întotdeauna un flux și membri plătitori .
Nu am cuvinte sa descriu ce se întâmplă acum ,cand spun ca nu este deloc trafic, chiar nu este ,stau ore pana îmi întra cineva în camera și iese, pe chaturbate unul dintre site-urile pe care stau ,membri nici nu mai intra folosind acele taguri ,atunci când se întâmplă să intre.Nu înțeleg ce se întâmplă, m am uitat la fetele de pe categoria mea ,ele au trafic și fac și bani dar sunt pe prima pagina si putine in comparatie cu cate suntem ,deci trafic și bani exista .Nu as știi cum sa va motivez sau sa spun ceva pozitiv sau sa gasesc o scuza pentru ce se intampla pentru ca recunosc ,ca am epuizat toate variantele.
Scrie răspuns