Numai mie mi se strica Lush asa des?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ladybluecat

Buna!

Am schimbat in ultimii 3 ani vreo 4-5 jucarii Lovense Lush. In aprilie am trimit unul in garantie si mi-a fost inlocuit. Acum, la cateva luni distanta, Lush 2 s-a stricat si el. S-a rupt sarmulita inauntru si in loc sa se conecteze, vibra continuu atunci cand apasam pe buton. Mi s-a intamplat pana acum sa se tot strice jucariile la 5-8luni.

Oare gresesc eu undeva sau de au de se strica asa des? Vi se intampla si voua?
No avatar
alexa90

ladybluecat;n42495 wrote: Buna!

Am schimbat in ultimii 3 ani vreo 4-5 jucarii Lovense Lush. In aprilie am trimit unul in garantie si mi-a fost inlocuit. Acum, la cateva luni distanta, Lush 2 s-a stricat si el. S-a rupt sarmulita inauntru si in loc sa se conecteze, vibra continuu atunci cand apasam pe buton. Mi s-a intamplat pana acum sa se tot strice jucariile la 5-8luni.

Oare gresesc eu undeva sau de au de se strica asa des? Vi se intampla si voua?

Cauza stricaciuni asa des ca tragi de el .
No avatar
ladybluecat

alexa90;n42508 wrote:

Cauza stricaciuni asa des ca tragi de el .

Nu trag de el si am si grija sa nu stau pe codita si mama lui, se tot strica :2
No avatar
Ella123

Si mie mi sa intamplat dar iti dau o idee ca sa nul mai rupi asa des,conecteaza-l pe cel care inca functioneazasi pune-l pe pat undeva langa usb si baga-l pe cel care nu mai functioneaza ,si asa nu te mai radiezi si nici nu rupi jucaria asa des ,asa fac eu
No avatar
Ioana P

si eu am aceeasi problema cu Lushul, mi se strica o data la doua luni, dar am descoperit ca daca ii schimb cablul functioneaza :)))
No avatar
EvellineClaire

eu n am avut probleme pana acum
No avatar
ladybluecat

Ioana P;n42558 wrote: si eu am aceeasi problema cu Lushul, mi se strica o data la doua luni, dar am descoperit ca daca ii schimb cablul functioneaza :)))

Hei, Ioana! Ce cablu ii schimbi? Incarcatorul sau vreun cablu din interior?
No avatar
alexa90

Ideea este ca lusul este un material sensibil daca al stergi cu anumite servetele umede etc servetelele deterioreaza structura materialului indicat spalat cu apa si un sapun ce nu usuca .
Scrie răspuns