Buna!
Am schimbat in ultimii 3 ani vreo 4-5 jucarii Lovense Lush. In aprilie am trimit unul in garantie si mi-a fost inlocuit. Acum, la cateva luni distanta, Lush 2 s-a stricat si el. S-a rupt sarmulita inauntru si in loc sa se conecteze, vibra continuu atunci cand apasam pe buton. Mi s-a intamplat pana acum sa se tot strice jucariile la 5-8luni.
Oare gresesc eu undeva sau de au de se strica asa des? Vi se intampla si voua?
Numai mie mi se strica Lush asa des?
ladybluecat;n42495 wrote: Buna!
Am schimbat in ultimii 3 ani vreo 4-5 jucarii Lovense Lush. In aprilie am trimit unul in garantie si mi-a fost inlocuit. Acum, la cateva luni distanta, Lush 2 s-a stricat si el. S-a rupt sarmulita inauntru si in loc sa se conecteze, vibra continuu atunci cand apasam pe buton. Mi s-a intamplat pana acum sa se tot strice jucariile la 5-8luni.
Cauza stricaciuni asa des ca tragi de el .
-
ladybluecat
alexa90;n42508 wrote:
Nu trag de el si am si grija sa nu stau pe codita si mama lui, se tot strica :2
Nu trag de el si am si grija sa nu stau pe codita si mama lui, se tot strica :2
Si mie mi sa intamplat dar iti dau o idee ca sa nul mai rupi asa des,conecteaza-l pe cel care inca functioneazasi pune-l pe pat undeva langa usb si baga-l pe cel care nu mai functioneaza ,si asa nu te mai radiezi si nici nu rupi jucaria asa des ,asa fac eu
-
ladybluecat
Ioana P;n42558 wrote: si eu am aceeasi problema cu Lushul, mi se strica o data la doua luni, dar am descoperit ca daca ii schimb cablul functioneaza
))
Hei, Ioana! Ce cablu ii schimbi? Incarcatorul sau vreun cablu din interior?
Hei, Ioana! Ce cablu ii schimbi? Incarcatorul sau vreun cablu din interior?