Modalitati de plata MFC,Chaturbate,Cam4,Xmodels - MIC GHID pt INCEPATORI

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Guest

Buna, tuturor modelelor independente incepatoare !

Ca sa stiti ce si cum sa folositi, asa ca si un mic ghid de inceput pentru unele site uri mai usoare Fara ATATEA restrictii si cu sanse reale de castig per zi/saptamana/perioada

1. MFC- recomandat COSMOpayment perioada 1-15 in data de 16 ii aveti in COSMO gata de ridicare de la ATM ;)
*MINIM 10 $

2. Chaturbate - recomandat PAXUM pt ca are daily payout si cei incepatori vor sa simta ;) mirosul FRESH de CASH repede :)))
*MINIM 50$
In fiecare zi 7/7 exceptand sarbatorile legale ale lor...daca trimiteti prin daily payout pana la ora 9 AM-10AM ceea ce ati facut in ziua/seara respectiva o sa ii aveti undeva in jurul orei 7-8 PM same day in PAXUM.De aici folositi una din cele 2 metode rapide afisate mai jos.
Aici aveti 2 optiuni - withdraw by external card - recomadat Raiffeisen Bank - in 2 lucratoare zile ii ai in cash
- mastercard PAXUM - in cateva secunde disponibili la ATM

3. Cam4 - recomandat PAXUM - pt ca la fiecare 3 zile daca ai minimul facut poti trimite spre PAXUM
*MINIM 50$ Dupa ce ii ai in PAXUM folosesti una dintre optiunile enumerate mai sus la CB - same way ;)

4.Xmodels - wire ... recomandat Raiffeisen Bank perioada 1-15 ii aveti pana in maxim 20 ale lunii in cont ;)

Cu siguranta ceea ce am SCRIS va ajuta MODELELE INDEPENDENTE INCEPATOARE sa aiba habar si un mic ghid pe drumul acesta frumos al acestui JOB ;)

Pt alte site uri la cerere pot atasa/ajuta mai "deep" in domeniu ;) ! Pt orice incepator un minim de 4 site uri este SUFICIENT ;).

MULTA BAFTA !
No avatar
Guest

Pt cei interesati(incepatori) de modalitati de plata zilnica, la cateva zile ... cititi postul alaturat .

Spor la $$$ :)
No avatar
Keke

ImLive?sau alte site-uri care functioneaza pe sistemul tokens?aceleasi metode de plata?
No avatar
Guest

Pt cei incepatori aceste site -uri au axact ceea ce ei au nevoie ca sa nu primeasca N penalitati sau alte situatii care ii darama la inceput de drum ;)

Pt detalii si ajutor in "altele" decat cele postate in respectivele sectiuni, am cateva modalitati de contact si va stau/stam la dispozitie. :)
No avatar
Keke

Nu sunt incepatoare si nu am postat intrebarea in sectiunea corecta🙈.Pe viitor voi intreba colegii de pe forum care sunt aici pt aceleasi motive:Sa ne ajutam reciproc for free😁Spor!
No avatar
Guest

Nu am facut o referire la tn sau cv de genu, daca faceam o referire personal la tn postam cu "citat" cum am facut mereu in orice alta situatie.

;)
No avatar
Guest

Keke;19288 wrote: Nu sunt incepatoare si nu am postat intrebarea in sectiunea corecta🙈.Pe viitor voi intreba colegii de pe forum care sunt aici pt aceleasi motive:Sa ne ajutam reciproc for free😁Spor!

inca ceva in leg cu "for free " ;) cred ca ceea ce am postat in acest "subiect" sa ajut pe cei incepatori este for free ! in caz ca nu ai observat ;) cum am mai facut si in alte situatii ;).

In caz ca ai ceva nelamuriri sau te deranjeaza ceea ce am postat in alte subiecte scrie-mi pe privat sau in una din modalitatile de contact si te lamuresc. ;) Impunsaturile subtile nu isi au rostul. Foloseste-ti timpul mai "wise" ;) .
No avatar
Keke

Mrvc;19290 wrote: inca ceva in leg cu "for free " ;) cred ca ceea ce am postat in acest "subiect" sa ajut pe cei incepatori este for free ! in caz ca nu ai observat ;) cum am mai facut si in alte situatii ;).

In caz ca ai ceva nelamuriri sau te deranjeaza ceea ce am postat in alte subiecte scrie-mi pe privat sau in una din modalitatile de contact si te lamuresc. ;) Impunsaturile subtile nu isi au rostul. Foloseste-ti timpul mai "wise" ;) .

Ok merci!nu nu..fara intepaturi..am crezut ca este sectiunea dedicata DOAR modelelor incepatoare si produsului pe care il promovezi..
No avatar
Guest

Keke;19291 wrote: Ok merci!nu nu..fara intepaturi..am crezut ca este sectiunea dedicata DOAR modelelor incepatoare si produsului pe care il promovezi..

Abordez fiecare situatie in parte, fiecare model cu nivelul lui, fiecare subiect cu treaba lui aici pe forum.

O seara minunata/relaxanta sa ai ;) .
No avatar
Keke

Mrvc;19292 wrote: Abordez fiecare situatie in parte, fiecare model cu nivelul lui, fiecare subiect cu treaba lui aici pe forum.

O seara minunata/relaxanta sa ai ;) .

Asemenea!💋💋
Scrie răspuns