Misca ceva ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
kentg

Buna tuturor, la voi misca ceva? Mi se pare ca e din ce in ce mai grav... Ianuarie am inteles-o sa fie moarta si am zis ca din februarie pana in martie va fi mai ok dar continua sa fie din ce in ce mai prost si am vorbit cu multe modele si toata lumea se plange ca e grava rau situatia
No avatar
eva7424

este groaznic si la mine. sa zicem ca in ianuarie a mai miscat ceva ca nu am fost online de craciun si rev si le a fost dor la membrii de mine dar acum in februarie e groaznic abia daca fac 100 de lei pe zi
No avatar
kentg

Imi pare rau sa aud, sper ca dupa 14-15 sa mai invie
EllaM.

kentg;n63854 wrote: Buna tuturor, la voi misca ceva? Mi se pare ca e din ce in ce mai grav... Ianuarie am inteles-o sa fie moarta si am zis ca din februarie pana in martie va fi mai ok dar continua sa fie din ce in ce mai prost si am vorbit cu multe modele si toata lumea se plange ca e grava rau situatia
merge prost tare, am ore cu 0 tokens, n am vazut asa ceva. iar la trafic e si mai rau, aveam constant 500 - 700 in camera aboa acum mai depasesc 100, e mort
Scrie răspuns