metode de plata
Buna! Sint relativ noua in domeniu si am o intrebare, momentan lucrez independent, si numai pe LiveJasmine...insa am dificultati mari referitoare la metoda de plata. M-am cam incurcat intr-un haos de Firstchoicepay si altele. Cert e ca nu pot nicicum incasa banii. Oare care e cea mai sigura metoda sau...cum sa spun...mai simpla de a reusi sa vad si eu rezultate concrete?
De ce nu ai incercat sa lucrezi cu un studio prima data, pentru a invata aceste lucruri? Multe modele incep prima data de unele singure si de foarte multe ori e greu, apar dificultati, si de asta multe fete renunta. Cel mai ok este ca, atunci cand incepi ca model independent, sa stii deja despre ce e vorba.. MIssy;8515 wrote: Buna! Sint relativ noua in domeniu si am o intrebare, momentan lucrez independent, si numai pe LiveJasmine...insa am dificultati mari referitoare la metoda de plata. M-am cam incurcat intr-un haos de Firstchoicepay si altele. Cert e ca nu pot nicicum incasa banii. Oare care e cea mai sigura metoda sau...cum sa spun...mai simpla de a reusi sa vad si eu rezultate concrete?
Buna Jasmine... Pai asa am inceput . la un studio...insa erau si ei la inceput, si sincer nu m-a ajutat cu nimic. zero training, hainele mele, jucariile tot ale mele...tot am invatat singura.
recunosc sint cam repezita, si nu am studiat ca lumea partea cu cardurile si conturile. acum astept cardul de la firstchoice ca sa pot pune mina intr-un final pe bani. o singura intrebare as mai avea. trebuie sa imi deschid un cont in $? Dat fiind faptul ca lucrez numai pe livejasmine? sau o sa pot retrage banii in lei?