metode de plata

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
MIssy

Buna! Sint relativ noua in domeniu si am o intrebare, momentan lucrez independent, si numai pe LiveJasmine...insa am dificultati mari referitoare la metoda de plata. M-am cam incurcat intr-un haos de Firstchoicepay si altele. Cert e ca nu pot nicicum incasa banii. Oare care e cea mai sigura metoda sau...cum sa spun...mai simpla de a reusi sa vad si eu rezultate concrete?
Jasmine

De ce nu ai incercat sa lucrezi cu un studio prima data, pentru a invata aceste lucruri? Multe modele incep prima data de unele singure si de foarte multe ori e greu, apar dificultati, si de asta multe fete renunta. Cel mai ok este ca, atunci cand incepi ca model independent, sa stii deja despre ce e vorba.. MIssy;8515 wrote: Buna! Sint relativ noua in domeniu si am o intrebare, momentan lucrez independent, si numai pe LiveJasmine...insa am dificultati mari referitoare la metoda de plata. M-am cam incurcat intr-un haos de Firstchoicepay si altele. Cert e ca nu pot nicicum incasa banii. Oare care e cea mai sigura metoda sau...cum sa spun...mai simpla de a reusi sa vad si eu rezultate concrete?
No avatar
MIssy

Buna Jasmine... Pai asa am inceput . la un studio...insa erau si ei la inceput, si sincer nu m-a ajutat cu nimic. zero training, hainele mele, jucariile tot ale mele...tot am invatat singura. :) recunosc sint cam repezita, si nu am studiat ca lumea partea cu cardurile si conturile. acum astept cardul de la firstchoice ca sa pot pune mina intr-un final pe bani. o singura intrebare as mai avea. trebuie sa imi deschid un cont in $? Dat fiind faptul ca lucrez numai pe livejasmine? sau o sa pot retrage banii in lei?
Scrie răspuns