Plata streamate
matzarebela;19602 wrote: banii ii vei primii tot timpul cu 3 saptamani intarziere( mai exact fix 20 zile) vei avea saptamanal doar in cazul in care intrii saptamanal dar tot timpul vor fii cu intarzierea aceea(pentru studio nu stiu cum este, eu spun cont de model in romania) prin afara intradevar se primeste imediat nu ca la noi...
Multumesc frumos pt raspuns..am reusit si eu in sfarsit sa iau legatura cu ei...bineinteles ca in Romania este tot timpul diferit..plati intarziate,comisioane mari si altele...
Metoda plata streamate
-
ladybluecat
Buna! Ca sa nu mai deschid un topic nou, intreb aici.
Mi-am facut cont recent pe Streamate si urmeaza sa primesc prima plata. Inteleg ca modificarile de plata se fac in fiecare zi de marti. Cand ar trebui sa primesc banii facuti pe saptamana trecuta? Zilele astea, pana vineri?
Multumesc!
Mi-am facut cont recent pe Streamate si urmeaza sa primesc prima plata. Inteleg ca modificarile de plata se fac in fiecare zi de marti. Cand ar trebui sa primesc banii facuti pe saptamana trecuta? Zilele astea, pana vineri?
Multumesc!
-
matzarebela
Ca model independent, primesti banii cu fix 20 zile dupa ce se incheie fiecare saptamana in care ai minimul de plata, saptamana 4-10 octombrie pe 30 octombrie, saptamana 11-17 octombrie pe 6 noiembrie... intotdeauna la 20 zile dupa ce se incheie saptamana cu minimul de plata deci daca ai sapt 4-10 50 si aduni restul de 50 in sapt 11-17 ii vei primii pe 6 noiembrie...