De ce merge asa prost?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
OfeliaPitt

Nu inteleg de ce e atat de mort :( tot... la mn cel putin..
Ma demoralizeaza total . Voi cum stati ?
No avatar
OfeliaPitt

app. care esti din Deva sau imprejurimi, da-mi un msj :p
FlowerPower

OfeliaPitt;n63001 wrote: Nu inteleg de ce e atat de mort :( tot... la mn cel putin..

Si la mine merge slow, este o perioada care o sa treaca ai putina rabdare!
No avatar
Chillyourheart

OfeliaPitt;n63001 wrote: Nu inteleg de ce e atat de mort :( tot... la mn cel putin..

Merge foarte bine daca iti dai interesul . te-ai gandit ca poate problema e la tine si nu de la site-uri ??? Se fac bani daca te ocupi si nu ma refer sa faci show non stop sau sa folosesti N jucarii . Dar tu in loc sa faci ceva vii si te plangi pe forum non stop.
FlowerPower

Mi se pare ca esti cam rautacios cu acest raspuns...poate fata este noua pe site si nu prea stie sau poate are o perioada cand chiar ii merge mai slow.Nu m-am uitat peste tot forumul sa vad daca chiar se plange non stop.Cat despre tine imi aduc perfect aminte nick name-ul tau in care mi-ai trimis mesaje ca promovezi "modele" contra cost te mai ocupi cu chestia asta?Ca daca lucrezi cu fetele precum vorbesti ma indoiesc ca aveti rezultate bune.
FlowerPower

Chillyourheart 16.Jun.2018, 09:02
te pot ajuta cu tot suportul necesar orice setari ai nevoie pe siteuri , camera , softuri , setari windows si multe altele

intru rar pe forum daca vrei ma poti contacta pe skype chill.mysoul sau whatsapp 0728632589 , bafta

FlowerPower
FlowerPower 16.Jun.2018, 10:03
Ma descurc si singura,mi am facut singura pc ul si tot ce tine de programe,nu am de ce sa dau banii aiurea :)).
Chillyourheart
Chillyourheart 16.Jun.2018, 10:50
Postat în original de FlowerPower
Ma descurc si singura,mi am facut singura pc ul si tot ce tine de programe,nu am de ce sa dau banii aiurea :)).
da am vazut de aia ai postat ca nu te descurci , in fine daca tu consideri ca sunt aiurea problema ta.

FlowerPower
FlowerPower 16.Jun.2018, 14:06
Pai asa este doar am intrebat daca sunt probleme la transferul din paxum pe card si cat de repede intra.Oricum la cardul meu nu as da acces la nimeni,nu sunt nebună.Plus de alta cu câteva luni in urma m-ai mai intrebat acelasi lucru si te-am refuzat.Posteaza-ti pe forum o adresa de mail in care persoanele interesate sa te contacteze in caz de
Chillyourheart
Chillyourheart 16.Jun.2018, 14:16
da cine a zis ceva de acces la cardul tau ? vezi ca nici nu stii ce vorbesti. ca sa setezi metoda de plata e nevoie doar sa treci mailul de paxum pe site . in fine stiu ca ti-am mai scris , acum doar am vazut ca nu stii sa umblii pe adultwork si m-am oferit sa iti explic si in plus am repetat ca ma ocup de orice problema tehnica dar daca asa paranoia esti las-o balta eu lucrez cu modele serioase stai linistita ca ma contacteaza destule..

Tot o atitudine defensiva si rautacioasa aveai si atunci :)))))! Peace!
No avatar
OfeliaPitt

sper. ms :*
No avatar
Chillyourheart

[USER=3156]FlowerPower[/USER] Bravo , s-a gasit cine sa comenteze . esti la fel de paralela cu jobul asta ca si ea :)))) se vede cat de bine te descurci si tu.
FlowerPower

Sincer nu stiu de ce acest forum nu te baneaza,nu faci altceva decat sa jignesti pe toata lumea din ce am vazut eu si sa critici, nu te recomnda nimic sa fii "de ajutor " pe acest forum! Sau poate ne lasi un portofoliu de clienti care sa te recomande!Deci fetelor pe viitor nu luati in seama ce zice acest individ ,el este aici sa isi descarce nistre frustrari personale.Cat despre acest domeniu niciodata nu o sa fie roz 100% inclusiv pe partea de incasari poti avea si zile mai putin productive bineinteles fiecare are targetul ei sunt modele care fac cateva sute de $ pana la cateva mii pe tura depinde de fiecare.Eu la acest aspect m-am referit.
Scrie răspuns