Lucky Studio premiaza trainerii!!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Larisa

Hello!!!
Am observat ca fetele de la Lucky sunt extrem de active pe acest forum.Bravooo!!!
Sper sa fiti la fel si sa participati la concursul organizat, pentru a premia domnisoarele trainer din studio. Ele va sunt aproape mereu, va ajuta cu orice aveti nevoie,va invitam sa le multumiti cu un simplu vot.:)

In cei 7 ani de cand este pe piata, Lucky Studio s-a preocupat mereu de imbunatatirea conditiilor de lucru,selectand personal de calitate si investind mereu in acesta ,atat prin training-uri de specialitate in strainanate, cat si prin motivarea acestuia prin concursuri interne.

No avatar
anastasia

Yeyyyy!!!! Super :"> Chiar voi vota, fetele sunt super, ne ajuta ori de cate ori avem nevoie, iar sfaturile ne sunt de mare ajutor.
No avatar
Alice

Cred ca este o idee foarte buna pentru a determina domnisoarele trainer sa se implice si sa ofere cel mai bun training pentru ca modelele la randul lor sa fie multumite de acest serviciu oferit. Faptul ca domnisoarele trainer participa la training-uri de specialitate, este iarasi un plus, acestea vor sti la randul lor sa ofere informatii complete modelelor si sa le ofere tot sprijinul necesar. Prin aceste lucruri se poate observa ca studioul are vechime si ca este unul serios care stie sa aprecieze atat munca pe care o depun modelele cat si pe cea a domnisoarelor trainer.
No avatar
Ivonne

Este super ceea ce face Lucky Studio pentru colaboratori! Aceste amanunte fac diferenta intre studio-urile cu adevarat profesionale si cele "de cartier".
Clara

Daaa, deja am votat trainerul favorit :) Pacat ca nu le pot vota pe toate...sunt mult prea dragute si ma ajuta tot timpul, parca imi citesc gandurile uneori...imi raspund inainte sa le intreb. :P
Carina

Am fost foarte constiincioasa si am votat deja!Daca era dupa mine,as fi premiat toata echipa studioului.Sper sa se mai organizeze astfel de concursuri deoarece toata lumea munceste din greu si trebuie rasplatita.Mult succes,dragele mele!
Leticia

Da despre asta vorbeam si eu mai devreme.Este chiar un lucru bun avand in vedere ca fetele astea isi dau tot interesul sa avem castiguri cat mai mari.
Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

E foarte dragut ce fac, probabil pentru fetele astea conteaza mult sa fie votate si apreciate de colegele modele.
No avatar
ReGina

Wow!Acum am aflat de concurs.Am fost plecata pentru cateva zile si deja sunt noutati in studio.Hmmm,stiu pe cine voi vota.M-a ajutat , m-a format in primele zile de training si ii datorez succesul meu de astazi.Multumesc,fetita!
No avatar
Penelope

E super ce faceti la studio,Larisa poate o sa ma convingi si pe mine si vin in studio :))
Scrie răspuns