Buna!
Vin si eu cu o problema. Atunci cand folosesc Lovense pe MFC (ruland in browser) acesta vibreaza la tipsuri. Daca ma loghez cu software-ul MFC, Lovense nu vibreaza la tipsurile primite. Mi-ar fi mai usor sa folosesc softul lor. Le-am dat si mail celor de la MFC si mi-au zis ca nu stiu ce sa imi zica si ca sa-i contactez pe aia de la Lovense. :))
Stiti cumva cum as putea rezolva aceasta situatie?
Multumesc!
Lovense Lush si software-ul MFC
- BeYou Studio
nu am inteles niciodata supararea asta ca nu vibreaza jucariile .... prea luati lucrurile in serios =)) ..... trebuie doar sa fiti atente fetelor si sa reactionati . Cu sau fara vibratie reactia trebuie sa fie la fel ;;)
noi am colaborat cu o fata ( de acasa ) care nu a mai intrat online pe cams pentru ca nu putea sa conecteze lushul pe site
" Stiti cumva cum as putea rezolva aceasta situatie? "
mai multa atentie si cu siguranta nu o sa fi prinsa in " offside "
noi am colaborat cu o fata ( de acasa ) care nu a mai intrat online pe cams pentru ca nu putea sa conecteze lushul pe site
" Stiti cumva cum as putea rezolva aceasta situatie? "
mai multa atentie si cu siguranta nu o sa fi prinsa in " offside "
-
ladybluecat
Hei 
Multumesc pentru raspuns. Problema la MFC, Chaturbate si poate si alte site-uri e ca apare daca jucaria e sau nu conectata si daca vibreaza sau nu la tipsul respectiv
In felul asta, membrul vede mesajul pe pagina cum ca modelul nu are jucaria conectata sau mesaj ca vibreaza x secunde la tipsul lui.
Multumesc pentru raspuns. Problema la MFC, Chaturbate si poate si alte site-uri e ca apare daca jucaria e sau nu conectata si daca vibreaza sau nu la tipsul respectiv
In felul asta, membrul vede mesajul pe pagina cum ca modelul nu are jucaria conectata sau mesaj ca vibreaza x secunde la tipsul lui.