logitech c922

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
oana_oana311

buna. imi puteti spune daca este vreo diferenta intre camerele logitech c922 pe care scrie logi si cele pe care scrie logitech? si daca sunt bune pentru streamate sau cams la rezolutie mare. multumesc
No avatar
Chillyourheart

oana_oana311;n46379 wrote: buna. imi puteti spune daca este vreo diferenta intre camerele logitech c922 pe care scrie logi si cele pe care scrie logitech? si daca sunt bune pentru streamate sau cams la rezolutie mare. multumesc

buna , diferenta este doar de design , tot ce este de la logitech c920 in sus ai rezolutie fullHD deci calitate ft buna pe site urile de care ai intrebat tu. daca ai nevoie de ajutor cu setarile sau orice alt aspect tehnic, webdesign , promovare cont de model . lasa mi un mesaj . O zi buna.
Sara.delicious

Logitech producea camere cu lentilele clar zeiss sau ceva in genu nu stiu daca m am exprimat bine
cele logi numai au lentilele acelea sunt mai proaste putin referitor la c920hd c922hd etc..
Scrie răspuns