Logitech brio 4k

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Cornelia

Fetelor voi ce folositi pt streaming eu folosesc manycam dar am luat camera asta si se vede foarte nasol ma gandeam la obs dar nu stiu daca obs o sa imi duca atatea siteuri . Voi ce folositi?
It girl

În ce sens ți se vede rău, când faci broadcast? E o camera buna, e oglinda, ba chiar prea clară aș spune eu fiecare por se vede...eu folosesc Splitcam. Dacă nu reușești și ai telegram intră pe grup "Secretele Mariei” se numește, acolo sunt persoane care se pricep și fete care chiar răspund și poate te pot ajuta
No avatar
Cornelia

Nu este imaginea Clara am zis ca este de placa video ca era veche restul pc este mai nou am luat placa video noua la fel ... am cumparat monitor nou la fel ma dau batuta ii fac retur si am comadat insta 360 2c daca nici aia nu imi place raman la c920 si pace ca am pierdut foarte mult timp incercand sa ii dau de cap peste 24 ore adunate mi sa cam luat si fara rost nuj de ce ma mancat pe mine undeva ca fac bani bine mersi cu c920 dar am zis ca acum toate se vad atat de bine vreau si eu mda nu mai vreau :)).
No avatar
PaulaA

Bună seara! Să înțeleg că nu folosești obs ? Splitcam este bun. ? Se poate merge on cu
rezoluție 980 ? Full hd? eu folosesc obs nu
știu cum e cu splitcam de aia întreb! Multumesc frumos!?⚘
No avatar
PaulaA

Bună seara! Să înțeleg că nu folosești obs ? Spital este bun. ? Se poate merge on cu rezoluție 980 ? Full hd? Că eu folosesc obs nu știu cum e cu spital de aia te întreb! Multumesc frumos!?⚘
No avatar
Cornelia

Pana la urma am dato retur si mi am luat insta 360 2c este mult mai faina . Imaginea se misca mai bine si camera in sine o misc mai usor .
Scrie răspuns