M-am intors

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Buna, dragii mei :) Imi pare rau ca v-am lasat singurei atata timp, insa acum m-am reintors pe forum, gata sa va ajut cu orice problema aveti si cu orice informatie va este de folos. Desigur, daca imi sta in puteri. Pe aceasta cale, rog pe toata lumea sa se comporte civilizat, sa respecte regulile forumului si sa inteleaga ca scopul acestuia este doar de informare si ajutor pentru oamenii din domeniul videochatului. Orice abatere o sa duca la blocarea directa a utilizatorului. Acestea fiind spuse, ce aveti nou pentru mine?:D Noutati, informatii, ceva notabil?:* Va pup!
No avatar
Guest

Bine ai revenit ! :)
No avatar
Rimela

Bine ai revenit Jasmine! Thanks God :)), poate de acum incolo nu o sa mai avem parte de insulte, vocabular ca in codru, etc...…
Totusi tine biciul pe aproape , just in case :))
Jasmine

:))) Sa speram ca o sa fie totul ok. Desi am orarul incarcat, mereu ma gandesc la ce idei le mai vin oamenilor pe aici:D
No avatar
Guest

Jasmine;20314 wrote: :))) Sa speram ca o sa fie totul ok. Desi am orarul incarcat, mereu ma gandesc la ce idei le mai vin oamenilor pe aici:D

trebuie facut ceva cu cei care posteaza mesaje cu capcane/link uri si tot felu de siteuri pt a duce membrii in situatii, in care li se fura datele prin virusi etc.
Am dat report la N posturi aproape zilnic... trebuie luat masuri in leg cu ei.
Multumesc
Scrie răspuns