Inchidere cont Cosmopayment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
sparklz

Buna, as vrea sa stiu daca as putea sa imi inchid constul cosmopayment. Aparent singura metoda de a contacta echipa de support a site-ului este prin tickes, dar nimeni nu le citeste, sau cel putin nu le-au citit pe ale mele. As vrea sa pot face asta cat mai rapid astfel incat sa nu platesc niciun fel de taxe, desi recunosc ca e vina mea ca nu m-am interesat dinainte. Cardul deja mi-a ajuns acasa desi eu le-am trimis mesaj sa-mi inchida contu in aceaisi seara in care l-am deschis. Stiti daca va trebui sa platesc ceva pt acest card? Si stiti alte modalitati prin care as putea incerca sa imi inchid contul sau sa ii contactez ( mail, telefon ).
Ps. Contu nu mi-e activ, imi lipseste 'proof of adress' si de asemenea nu am activat cardul.
No avatar
elena906

din ce am citit aici cardul se activeaza doar daca ai bani in cont,nu cred ca ai ce sa platesti daca alegi sa nu il folosesti.sper sa fie cineva care sa iti ofere mai multe info,bafta
Scrie răspuns