Help !
Buna ! Am o problema( psihică :))) ). Vreau sa ma apuc de videochat si nu am curaj.Treaba este ca am fost model înainte si mi-a mers foarte prost,între Timp am fost si admin,am învațat multe lucruri si am alt bagaj de cunoștințe acum in domeniu,însă eșecul trecut pur si simplu ma nelinisteste,ma gândesc ca nu o sa fac bani si multe alte gânduri de genul asta... Any advice ?
Buna, Dianne. Sfatul meu este sa lasi teama
. Din videochat se castiga bani foarte usor, trebuie doar sa stii ce faci. Poate nu ai abordat membrii asa cum a trebuit si de aceea nu ai castigat cat ai vrut, dar te asigur ca daca inveti cateva lucruri de baza, o sa ai cati bani doresti tu. Atata timp cat ai o tinuta ok, o pozitie frumoasa in fata camerei, vorbesti fluent engleza, zambesti si te comporti frumos, atunci n-ai cum sa nu castigi in videochat. Incearca macar, apoi lasa-ti cativa membri sa te cunoasca, lasa-i sa afle lucruri despre tine... Sa se simta apropiati de tine. Spune-le ce poveste vrei tu, doar sa fie ceva ce sa-i atraga langa tine. Dupa aceea o sa tot vina :*Succes :*